Esports

El VillarrealCF només aconsegueix sumar un punt davant l’Espanyol en el estadi de la ceràmica (2 a 2)

El VillarrealCF ha sumat un punt després d’empatar a l’estadi de la ceràmica a dos gols davant l’Espanyol

Aquest ha estat un partit en el qual el VillarrealCF va arribar a posar-se 2-0 en el marcador gràcies als gols d’Iborra i Cazorla, aquest últim de penal. El conjunt català va empatar amb gols de Bonera, en pròpia porta, i de Rosales (2-2).

El tècnic Javi Calleja va dibuixar sobre el camp una 3-5-2 amb Álvaro, Bonera i Funes Mori com a centrals. Miguelón i Pedraza percutieron per banda, mentre que Cazorla i Fornals es van moure contínuament entre línies.

Durant els primers 45 minuts de partit el VillarrealCF va ser el dominador del partit i va aconseguir anar-se’n al descans amb un gol d’avantatge.

Iborra va marcar el primer gol del conjunt groc en el minut 36. El gol de Vicente Iborra va arribar després d’un cabezado de Gerard al travesser que va aconseguir caçar Iborra per avançar el VillarrealCF al marcador.

Al descans es va arribar amb avantatge del VillarrealCF 1-0

Ja en la segona part, el VillarrealCF va continuar buscant ampliar el seu avantatge i ho va aconseguir en el minut 65 quan el col·legiat va assenyalar un penal favorable al VillarrealCF i Santi Cazorla va marcar posant el marcador 2 a 0.

Després del gol de Santi Cazorla, l’Espanyol volia reduir la distància en el marcador i va tenir sort que Daniele Bonera marqués en pròpia porteria en el 75 reduint les diferències en el marcador.

El 2 a 2 definitiu va arribar en el minut 80 i va ser obra de Rosales.

Al final repartiment de punts 1 per a cada equip i després d’aquest empat a dos el VillarrealCF segueix penúltim a la taula classificatòria de la lliga santander.

El proper partit que disputarà el VillarrealCF serà el proper divendres 8 de febrer a les 21:00 al domicili del Valladolid.

Fitxa tècnica:

Vila-real CF: Asenjo; Bonera, Álvaro, Funes Mori; Miguelón (Mario Gaspar, m. 87), Iborra, Fornals (Chukwueze, m. 82), Cazorla, Pedraza; Toko Ekambi (Bacca, m. 73) i Gerard.

RCD Espanyol: Diego López; Rosales, David López, Bell, Dídac (Llei Wu, m. 77); Víctor Sánchez (Melendo, m. 46), Darder, Granero; Sergio García (Ferreyra, m. 69), Borja Iglesias i Piatti.

Gols: 1-0. Min. 36: Iborra. 2-0. Min. 65: Cazorla, de penal. 2-1. Min. 75: Bonera, en pròpia porta. 2-2. Min. 80: Rosales.

Àrbitre: Quadra Fernández (C. Balear). Groga als locals Bonera, Fornals, Funes Mori i Iborra; així com als visitants Víctor Sánchez, Dídac, Bell, Rosales i Darder.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 22 de Laliga disputat a l’Estadi de la Ceràmica davant la presència de 15.476 espectadors.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.