El VillarrealCF i la CEU units per el compromis social

Informació i Foto: http://www.villarrealcf.es

Un centenar de membres de la comunitat universitària del CEU, entre estudiants, professors i personal, es van donar cita ahir al partit Vila-real-Sevilla per gaudir de la trobada futbolístic i cooperar amb una iniciativa solidària.

I és que aquesta universitat i el club groc han fet un pas més en la col·laboració que vénen mantenint des de 2015 a través de l’Aula Universitària Endavant, ara amb una iniciativa de compromís social destinada a obtenir recursos per a missions solidàries. Aquest acord entre el club i el CEU s’emmarca dins de la iniciativa Endavant Formació.

El Vila-real està cedint al CEU un centenar d’entrades de cada partit de lliga que la universitat ven a un preu especial a la comunitat universitària. La Càtedra de la Solidaritat de la CEU UCH coordinarà l’assignació dels recursos obtinguts, que es destinaran íntegrament a accions socials, internacionals o locals, impulsades per aquesta universitat.

Aula universitària Endavant

El Vila-real CF i la Universitat CEU Cardenal Herrera estan treballant junts per promoure la recerca i la formació en camps tan diversos com la salut, l’educació i la comunicació.

L’Aula Universitària Endavant és un projecte pioner en la forma de relació entre una Universitat i una institució esportiva, ja que integra la realitat d’un club de Primera Divisió amb totes les seves implicacions esportives i institucionals en els programes formatius, pràctics i científics de la Universitat .

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: