El VillarrealCF, el primer equip i la Fundació Carlos Bacca repartiran més de 200 àpats diaris a Càritas Vila-real per col·laborar davant la pandèmia del COVID-19

En aquests moments de dificultat, en els quals la societat es troba en Estat d’Alarma a causa de la pandèmia del COVID-19, el Villarreal CF vol posar a disposició de la societat els mitjans que estiguin al seu abast per bolcar-se amb el seu entorn més proper . Valorant les diferents opcions per poder intentar cobrir les necessitats que hi pugui haver, el club ha decidit garantir l’alimentació bàsica de les famílies amb escassos recursos i col·lectius en risc d’exclusió social a través de Càritas Vila-real. Tenint en compte les actuals mesures restrictives decretades pel Govern per fer front a l’coronavirus, amb el tancament de col·legis, comerços i locals de restauració, Càritas no compta amb l’usual apilament de provisions per poder proveir a la gent ni tampoc amb els voluntaris habituals en l’organització a causa de la situació de confinament. Per això, el club, el primer equip i la Fundació Carles Bacca llancen la campanya #CuentaConmigo, mitjançant la qual es comprometen a subministrar l’aliment, que es cuinarà a les instal·lacions de l’Estadi de la Ceràmica, i així es lliuraran més de 200 menjars diàries a Càritas perquè pugui continuar amb la seva habitual i inestimable tasca solidària.

A més, com a mostra d’agraïment i en el seu afany per intentar aportar el seu granet de sorra, el club també posarà a disposició de manera gratuïta els seus serveis de restauració a diferents col·lectius de la nostra regió que estan vetllant per la sanitat i seguretat de tots.

El Vila-real CF lamenta profundament la situació actual i prega als seus aficionats que actuïn de forma responsable i solidària per evitar la propagació de l’COVID-19. Així mateix, l’entitat ofereix a les autoritats sanitàries tots els mitjans que estiguin al seu abast per sumar-se a la lluita contra el coronavirus i vol traslladar el més profund agraïment a l’valuós esforç que estan realitzant tant el personal sanitari com les Forces i Cossos de Seguretat de l’ estat.

#CuentaConmigo

#EsteVirusLoParamosUnidos

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: