Esports

El VillarrealCF comet algunes errades defensives i acaba perdent davant la Reial Societat en l’estadi de la ceràmica (1 a 2)

El VillarrealCF ha perdut avui a l’estadi de la ceràmica davant la Reial Societat en l’estrena de lliga de la temporada 2018/2019

El partit va començar molt bé per al conjunt groc ja que en el minut 15 va arribar el primer gol del partit que va ser obra de Gerard Moreno i el VillarrealCF es va avançar al marcador

El gol de Gerard Moreno va aportar confiança al Submarí Groc, que volia més. Així, Mario va estar a punt d’aconseguir el segon gol amb un potent xut amb la dreta que va obligar a Rulli a realitzar una magnífica estirada. Eren minuts de fantasia. Cazorla va tornar a jugar vestit de groc un partit oficial i va fer entremaliadures davant el deliri de la seva entregada afició.

La Reial Societat va lluitar pel gol de l’empat i la veritat és que aquest va arribar abans d’arribar al descans (en concret en el minut 39) el gol de la Reial Societat va ser obra de William José

Al descans es va arribar amb empat a 1 al marcador, cert és que el VillarrealCF va lluitar més durant la primera part i va tenir més la possessió de la pilota però alguns errors defensius van fer que la Reial Societat marqués el gol de l’empat

A la segona part la igualtat va ser la nota predominant. Va costar veure ocasions de gol en els primers compassos. Javi Calleja va moure la banqueta a la recerca de donar-li l’empenta definitiva a l’equip. Va entrar Raba per Morlanes, pel que Fornals va passar a jugar com a migcentre ofensiu amb Caseres com a fidel escuder.

Un altre error de la defensa a l’hora de treure la pilota va condemnar al Submarí Groc. Aquesta vegada va ser Oyarzabal el que va robar la pilota i aquest va caure als peus de Juanmi, que no va perdonar des de la frontal de l’àrea (1-2, m. 70).

El Vila-real no es va rendir. Trigueros, només saltar al terreny de joc, va tenir el gol a la seva bota dreta després d’un centre ras des de la dreta, però el seu intent es va anar als núvols. Poc més tard va arribar el torn de Toko Ekambi. El ’17’ es va plantar sol davant Rulli, encara que no va encertar a l’hora de batre-en l’art de l’un contra un.

Malgrat la insistència groga, el gol del Submarí Groc no va arribar i la Reial Societat va aconseguir tres punts que si no arriba a ser pels errors defensius del conjunt entrenat per Javi Calleja la victòria justa hagués estat pel VillarrealCF.

Ara, el proper compromís serà contra el Sevilla FC al Ramón Sánchez Pizjuán (diumenge 26 d’agost, 20.15 hores).

Informació: Elaboració Propia. Foto: LaLiga

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.