DestacatEsports

El VillarrealCF cau davant l’Osasuna en El Sadar en un dur partit (2 a 1)

El VillarrealCF va caure davant el CA Osasuna per 2-1 en un dur trobada per als grocs. Els tants locals, obra de Roncaglia i Chimy Àvila, li van concedir els tres punts al conjunt vermell a El Sadar. El gol del Submarí el va transformar Pau Torres en una acció a pilota aturada.

El tècnic del Vila-real CF, Javi Calleja, va plantar sobre el verd un onze molt reconeixible. L’única novetat respecte a l’última victòria groga davant del Real Betis va ser l’entrada de Samu Chukwueze en detriment de Moi Gómez. En aquesta ocasió, el Submarí formava un front d’atac compost per Gerard Moreno, Toko Ekambi i el mateix atacant nigerià. El quadre groc arribava a El Sadar amb la il·lusió d’arrencar un triomf en el feu vermell i trencar la ratxa de 28 partits consecutius el CA Osasuna sense cedir una derrota en el seu propi camp.

El Submarí va saltar a la gespa amb fam de gol i ganes de sorprendre el conjunt navarrès. Complert el minut 4, en la primera acció destacada del xoc, el Vila-real va obrir el marcador. Pau Torres va empènyer a la xarxa una pilota morta a l’àrea, després d’una jugada a pilota aturada. Cazorla va penjar un fabulós centre que va trobar la rematada amb la testa de Gerard. El rebuig del porter li va caure al defensa groc, que va avançar als vila-realencs.

El precoç tant ‘groguet’ canviava el decorat de la trobada i obligava a l’Osasuna a portar la iniciativa. Per la seva banda, el combinat de Javi Calleja, amb avantatge en el marcador, esperava la seva oportunitat de robar el cuir i embastar accions ràpides que desarbolaran la defensa vermella.

Al minut 9, un robatori al mig del camp va propiciar la segona ocasió del partit per als grocs. Chukwueze va conduir fins a la frontal de l’àrea, va cedir per Toko Ekambi, que després d’una retallada, va retardar el cuir a la frontal de l’àrea perquè rematés Santi Cazorla, el tret va aturar Rubén Martínez sense contratemps.

Aconseguit l’equador del primer temps, Chimy Àvila era la principal amenaça de l’equip de Joseba Arrasate. El davanter argentí es col·locava entre línies i tractava de posar en dificultats als centrals grocs, que solvents i molt segurs enrere no van perdre la partida davant el batallador ariet local.

El col·legiat va assenyalar el camí dels vestidors, després d’una primera part molt tranquil·la per als interessos del Vila-real, que sostenia un Osasuna que no va ser capaç d’inquietar la meta de Sergio Asenjo durant els primers 45 minuts.

El guió va canviar en la segona meitat. Instants després de la represa, el defensa local Roncaglia es va treure un potent xut des de la frontal de l’àrea que va posar taules en el marcador. El gol de l’empat no va arrugar el Vila-real, que va contestar ràpidament amb una claríssima ocasió de Chukwueze. El davanter africà va rematar de cap un fabulós centre de Gerard que va obligar a Rubén a signar l’estirada del partit.

L’Osasuna va créixer en la segona meitat. Els vermells, amb una pressió asfixiant a la sortida de pilota ‘grogueta’, gaudia dels seus millors minuts de la trobada. Al 65 ‘, Asenjo va salvar el Vila-real amb una espectacular parada en un mà a mà davant Chimy Àvila.

Abans d’arribar als últims deu minuts del partit, Chimy Àvila va aprofitar una pilota morta a l’àrea, després d’una ràpida i vertical jugada del quadre local, per batre la meta groga. El conjunt local es posava per davant.

Arran del segon gol de l’Osasuna, el Submarí ho va intentar, però no va trobar la manera d’igualar la contesa. El Submarí no va aconseguir puntuar en un dur partit a El Sadar.

Fitxa tècnica:

CA Osasuna: Rubén; Nacho Vidal, Aridane, Roncaglia, Estupiñán; Roberto Torres, Oier (Moncayola, m. 82), Fran Mèrida, Rubén García (Darko, m. 84); Adrián (Rober Ibáñez, m. 74) i Àvila.

Vila-real CF: S. Asenjo; R. Peña, R. Albiol, Pau, Quintillà; Anguissa (Bacca, m, 81), Iborra (Trigueros, m. 85), S. Cazorla; Toko Ekambi (J. Ontiveros, m. 68), Gerard i Chukwueze.

Gols: 0-1. Min. 45: Pau. 1-1. Min. 46: Roncaglia. 2-1. Min. 79: Chimy Àvila.

Àrbitre: Pizarro Gómez (Comitè madrileny). Va amonestar als locals Nacho Vidal i Oier Sanjurjo, així com als visitants Raúl Albiol i Bacca.

Incidències: Partit entre CA Osasuna i Vila-real CF corresponent a la Jornada 8 de Laliga 2019/20 celebrat a El Sadar davant 15.000 espectadors. Es va guardar un minut de silenci abans de l’inici de la trobada en memòria de Fermín Zariquiegui.

Informació i Foto: VillarrealCF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.