Esports

El Villarreal va caure contra el Fenerbahçe (2-1) en el primer partit de preparació després de l’aturada pel Mundial

El Villarreal va caure contra el Fenerbahçe (2-1) en el primer partit de preparació després de l’aturada pel Mundial. El gol dels grocs el va anotar Capoue, mentre que l’ocasió també va servir perquè tres jugadors de la CanteraGrogueta debutessin amb el primer equip: Quintero, Jorge Pascual i Gianni.

En el primer partit de la gira del Submarí per Turquia -ja que dimarts que ve s’enfrontarà al Galatasaray-, Quique Setién va barrejar a l’onze titular jugadors consagrats amb joves del planter. Dos ja havien debutat amb el primer equip, Dela i Collado, mentre que el juvenil colombià Quintero va disputar els primers minuts.

El 0-1 va arribar al minut 23. Una jugada conduïda i lluitada per Gerard va acabar amb la pilota als peus de Coquelin, aquest va obrir a l’esquerra per a Collado i el del planter va centrar ras perquè Capoue enviés la pilota al fons de la xarxa . Ho va celebrar amb magnificència el ‘6’, que s’està acostumant a marcar després d’anotar també en l’últim partit de Copa del Rei.

Només quatre minuts més tard, Quintero va tenir el 0-2. L’hàbil futbolista del planter Grogueta va regatejar el porter del Fenerbahçe, però no va encertar a col·locar l’esfèric entre els tres pals. Hauria estat un debut somiat.

El conjunt turc va aconseguir empatar al 30′ després d’un discutit penal comès per Jorge Cuenca sobre Serdan Dursun. El mateix davanter es va encarregar de materialitzar la pena màxima (1-1).

Ja a la segona part, Quique Setién va col·locar sobre el camp un equip renovat, amb set cares noves respecte al primer acte, destacant el retorn de Pedraza després de superar la seva lesió muscular. Només es van mantenir al camp Reina, Gerard, Conca i Diego Collado.

Al 61′ es va produir un altre canvi destacat, ja que el jove davanter del Vila-real C, Jorge Pascual, va reemplaçar Gerard Moreno. També va ser el debut de l’almerienc amb el primer equip. Per si no n’hi hagués prou, també es va estrenar el porter del Vila-real B, Gianni Cassaro. Tres alegries al mateix partit.

La pitjor notícia del duel van ser les molèsties que va patir Alfonso Pedraza a l’últim quart d’hora fins al punt de ser reemplaçat per Nikita Iosifov. El 2-1 definitiu el va anotar Joshua King ja al minut 77 en afusellar el porter dels grocs.

El proper partit del Vila-real a terres turques serà dimarts que ve contra el Galatasaray (18.00 hores, Movistar+).

Fitxa tècnica:

Fenerbahçe AS: Osman Ertugrul Çetin, Attila Szalai; Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Ferdi Kadioglu, Willian Arao, Irfan Can Kahveci, Miha Zajc, Lincoln Henrique, Diego Rossi i Serdar Dursun.

També van jugar: Irfan Can Egribayat, Joshua King, Mert Hakan Yandas, Ismail Yüksek, Armindo Bruma i Mauricio Lemos.

Vila-real CF: Reina; Dela, Albiol, Conca, Mojica; Parejo, Capoue, Coquelin; Quintero, Collado i Gerard.

També van jugar: Kiko Femenía, Morlanes, Pedraza, Baena, Chukwueze, Trigueros, Mandi, Jorge Pascual, Gianni i Nikita Iosifov.

Gols: 0-1. Min. 23: Capoue. 1-1. Min. 30: Serdan Dusun, de penal. 2-1. Min. 77: Joshua King.

Àrbitre: Erkan Özdamar (TUR). Groga als locals Armindo Bruma i Attila Szalai; així com al visitant Baena.

Estadi: Ülker Stadium.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.