El Villarreal ha organitzat un impressionant tifo per al partit de tornada de les semifinals de la Champions League davant el Liverpool FC

El Villarreal ha organitzat un impressionant tifo per al partit de tornada de les semifinals de la Champions League davant el Liverpool FC (dimarts, 3 de maig, 21.00 hores). Així doncs, els aficionats alçaran la seua cartolina durant l’himne de la Lliga de Campions i el del Villarreal, que es cantarà a capella immediatament després. D’aquesta manera, els groguets tractaran d’ajudar l’equip a aconseguir una heroica remuntada contra el conjunt xarxa en aquesta cita històrica.

Cal destacar que aquest serà el primer tifo que ocupa tot l’estadi en la història del Villarreal CF, per la qual cosa els groguets que acudisquen a la Ceràmica recordaran sempre que van ser part d’aquesta gesta. Afició, el vostre moment és ara! Heu demostrat ser una afició a l’altura d’aquesta Lliga de Campions des del primer partit i ara viurem l’últim matx europeu de la temporada en el nostre estadi com una autèntica festa.

Així es mostrarà el tifo en La Ceràmica:

1. Sonarà l’himne del Villarreal per megafonia. Ací encara no es desplegarà el mosaic.
2. A l’eixida dels jugadors, just abans de sonar l’himne de la Champions League, cada aficionat es posarà dret i alçarà la seua cartolina (i la del seient del costat si encara està buit).
4. El tifo es mantindrà mentre es canta a capella l’himne del Villarreal. La Grada d’Animació ho començarà quan acabe de sonar el de la Champions.

Aquestes mateixes instruccions es mostraran en el revers de cada cartolina i els aficionats podran consultar-les en cas de tindre dubtes a l’hora de representar el mosaic.

 

 

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: