Esports

El Villarreal Femeni empata davant el Sporting de Huelva

Notable debut del Villarreal Femení en Lliga Iberdrola. L’equip de Sara Monforte va sumar un punt davant l’Sporting de Huelva en la seua visita a La Orden (0-0).

Les ‘groguetes’ van signar un partit molt seriós i van demostrar que han arribat a la màxima categoria a lluitar en qualsevol escenari. El Submarí va signar un notable primer temps i fins i tot va poder avançar-se fins a tres ocasions. Vera Rico, Tere Morató i Sheila van tindre l’oportunitat d’estrenar el marcador abans d’arribar al descans.

En els segons 45 minuts, l’Sporting de Huelva va fer un pas al capdavant i les grogues van saber patir quan millor jugava l’equip local. Els canvis de Sara Monforte van donar ales a l’equip ‘groguet’, que va fregar el gol de la victòria en l’últim minut. Un xut de Sara Medina després d’una gran acció de Raquel Pinel a punt va estar de valdre els tres punts.

Finalment, el Villarreal Femení suma un bon empat a domicili en la seua estrena en la màxima categoria del futbol nacional.

Fitxa tècnica:

Sporting de Huelva: Dolan; S. Blanco, V. Santana, Cinta R., Naya R., Fish, Keane (Anita Marcos, m. 46), Patri Ojeda, S. Castelló, Chini (Abilda, m. 71) i Gey (Judith, m. 66; Paula, m. 89).

Villarreal Femenino: Elena de Toro; Olivia, Sheila (Raquel Pinel, m. 66), Nerea, Bea Prades, Tere (Cienfu, m. 86), Soldevila, Ainoa (Sara Medina, m. 86), Estefa, Lara Mata i Vera Rico (Belén, m. 59).

Àrbitre: Beatriz Arregui (Comité basc). Va amonestar a les visitants Nerea, Lara Mata i Estefa.

Incidències: Partit entre l’Sporting de Huelva i el Villarreal Femení celebrat en La Orden i corresponent a la primera jornada de la Lliga Iberdrola. Debut del conjunt groc en la màxima categoria del futbol femení nacional.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.