DestacatEsports

El Villarreal CF suma un punt davant el Real Valladolid a l’estadi José Zorrilla (1 a 1)

El Villarreal va signar taules davant el Real Valladolid (1-1) en un duel en què els grocs van anar de menys a més, i es pot emportar-se el partit en una segona part en què el conjunt de Javi Calleja va ser netament superior al seu rival. El gol de Gerard Moreno va neutralitzar la diana inicial de Reial Valladolid, obra de Rubén Alcaraz, i va resoldre el partit en repartiment de punts.

Javi Calleja va apostar per una alineació molt recognoscible en Zorrilla. Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raúl Albiol, Funes Mori, Rubén Peña, Vicent Iborra, Manu Trigueros, Santi Cazorla, Moi Gómez, Gerard Moreno i Paco Alcácer van ser els onze homes que van saltar a la pista de joc a Pucela.

El Submarí no va trobar la seva millor versió durant els primers 45 minuts de la trobada. Just abans de complir el quart d’hora de partit, el conjunt groc es va veure per sota en el marcador. Rubén Alcaraz va culminar, amb una bona rematada de primeres, una acció a l’contraatac de Sandro. El Valladolid es posava per davant en el marcador.

El Vila-real va poder igualar el abans d’arribar a la mitja hora de partit. Paco Alcácer va estavellar al pal un xut lateral, precedit d’una gran acció a l’contraatac dels grocs. El col·legiat la va invalidar erròniament. Deu minuts després, el davanter torrentí va tornar a fregar el gol de l’empat a l’topar-se amb Masip en un clar mà a mà.

També va poder ampliar l’avantatge al conjunt local. En un error defensiu dels grocs, Sandro va robar la pilota i va encarar la porteria defensada per Sergio Asenjo. Davant d’una bona sortida de l’porter palentí, el davanter canari va enviar la pilota fora.

A la segona meitat, el tècnic groc va permutar a l’4-3-3 i el Submarí va registrar una notable millora. Els groguets es van fer amb la pilota i amb la iniciativa de el joc. En el minut 57, després d’un córner, Gerard Moreno va rematar la pilota a fons de la xarxa, després d’una excel·lent assistència de Vicente Iborra amb la testa, baixant així un excepcional centre de Santi Cazorla a al segon pal.

Va poder posar-se per davant en el marcador l’equip groc per mediació de Paco Alcácer que, al minut 62, va rebre una gran assistència a l’espai de Manu Trigueros. El tret de el davanter torrentí va marxar desviat per molt poc.

L’última mitja hora va ser un autèntic monòleg dels pupils de Javi Calleja, que van embotellar a l’Valladolid en la seva àrea a la recerca de la segona diana. Els canvis d’Ontiveros i Chukwueze li van donar a el Vila-real major desequilibri i capacitat de percudir per les bandes. Malgrat això, els grocs, que van anar de menys a més en el partit, no van veure recompensada la seva valentia amb el gol de la victòria. Finalment, el duel es va resoldre amb empat de punts a Pucela.

Fitxa tècnica:

Real Valladolid: Masip; Moyano, Olives, Salisu, R. García; Óscar Plano (Ben Arfa, min. 77), Míchel, Alcaraz, Toni Vila (Pablo Hervías, m. 64), Enes Ünal i Sandro (Miguel, m. 70).

Vila-real CF: S. Asenjo; Mario, R. Albiol, Funes Mori, R. Peña; Iborra, M. Trigueros, S. Cazorla, Moi Gómez (J. Ontiveros, m. 83); Gerard i Paco Alcácer (Chukwueze, m. 71).

Gols: 1-0. Min 14: Rubén Alcaraz. 1-1. Min. 57: Gerard Moreno.

Àrbitre: Hernández Hernández. (Comitè canari). Va amonestar als locals Toni Vila, Javi Moyano i R. Carnero, així com als visitants R. Albiol, Iborra, R. Peña i Quique Álvarez.

Incidències: Partit entre el Reial Valladolid i el Vila-real corresponent a la jornada 23 de Laliga celebrat en l’Estadi José Zorrilla davant 19.557 espectadors.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.