Esports

El Villarreal CF s’imposa al Atletico Sanluqueño i accedeix a la seguent ronda de la copa del rei

El Villarreal va superar a l’Atlético Sanluqueño (1-7) en la segona eliminatòria de la Copa del Rey. El conjunt ‘groguet’ va ser molt superior al seu rival i va segellar la classificació per als setzens del torneig coper. Els gols van ser de Paco Alcácer, per partida doble; Chukwueze, Moi Gómez, Trigueros, Dani Raba i Javi Duro, en pròpia porteria. Armental va marcar per als locals.

Després de derrotar al Victoria CF en la primera eliminatòria de la Copa del Rey, el Villarreal visitava terres gaditanes per a continuar la seua marxa en la bonica competició del ‘ko’. Els grocs arribaven al xoc després de dues importants victòries. La primera en competició europea davant l’Atalanta (2-3), que li va valdre per a obtindre el bitllet per als huitens de final, i la segona davant el seu públic enfront del Rayo Vallecano en LaLiga (2-0).

Malgrat enfrontar-se a un equip de categoria inferior, Unai Emery va confeccionar un onze de plenes garanties per a enfrontar-se al conjunt de Sanlúcar de Barrameda. Rulli, Mandi, Alfonso Pedraza, Iborra i Manu Trigueros van repetir en la formació titular respecte a l’últim duel de lliga davant el conjunt rayista.

Sense temps per a especulacions, el Villarreal va saltar al verd d’El Palmar amb el ferm propòsit d’encarrilar al més prompte possible l’eliminatòria. I així ho va fer. En el minut 8, Paco Alcácer va afusellar la porteria local després d’aprofitar una passada de Dani Raba després d’una gran acció per la banda dreta de Samu Chukwueze.

El ‘killer’ de Torrent va fer gala d’un excel·lent olfacte golejador. Només cinc minuts després del primer tant, Paco Alcácer va tornar a veure porteria en manar a la xarxa una pilota repel·lida per Palomares després d’una triple ocasió ‘grogueta’ en la qual va brillar el meta local.

Abans d’aconseguir la mitja hora de joc, el Submarí va posar el 0-3 en el lluminós de El Palmar amb un gol en pròpia porta de Javi Duro en una jugada en la qual intervé molt de prop Vicente Iborra.

La superioritat ‘grogueta’ era molt notable. El quart i el cinqué gol van arribar quasi seguits abans el descans. Primer, Samu Chukwueze va convertir una gran assistència d’Alfonso Pedraza des del perfil esquerre. Dos minuts després, Moi Gómez era el que, amb una subtil vaselina, batia a Palomares després d’un gran control i posterior passe de Paco Alcácer. El Villarreal piconava en El Palmar.

Ja en la segona meitat, Filip Jorgensen va signar el seu debut amb el primer equip en substituir a Gero Rulli en el minut 59. Només un minut després, Armental va retallar distàncies en el marcador després d’una fantàstica acció individual.

El Villarreal va respondre el punt local amb altres dos gols que posaven el 1-7 en el marcador. Manu Trigueros, amb un sobri tret ras des de la frontal de l’àrea, i Dani Raba, després d’aprofitar una pilota rebutjada en l’àrea, van arredonir la golejada del Submarí en terres andaluses.

Fitxa tècnica:

Atlético Sanluqueño: Palomares; Edu Oriol (Antonio Navas, m. 46), Pelón, Javi Duro, Ramón Riego; Hassane (Caballé, m. 63), Julen Azkue (Theo, m. 63), Armental, Toni García (Miguelete, m. 46), Héctor; i Canillas (Lucas Gaucho, m. 45).

Villarreal CF: Rulli (Jorgensen. m. 59); R. Peña (Mario Gaspar, m. 76), Foyth (R. Albiol, m. 59), Mandi, A. Pedraza; Iborra, M. Trigueros, Chukwueze (Yeremy, m. 76), Moi Gómez (Alberto M., m. 76); Raba i Paco Alcácer.

Gols: 0-1. Min. 8: Paco Alcácer. 0-2. Min. 12: Paco Alcácer. 0-3. Min. 27: Javi Duro (pp). 0-4. Min. 40: Chukwueze. 0-5. Min. 42: Moi Gómez. 1-5. Min. 60: Armental. 1-6. Min. 67: M. Trigueros. 1-7. Min. 79: Raba.

Àrbitre: Gil Manzano (comité extremeny). Va amonestar al visitant Foyth.

Incidències: Partit entre l’Atlético Sanluqueño i el Villarreal CF corresponent a la segona eliminatòria de Copa del Rey 2021/22 celebrat en l’Estadi de El Palmar.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.