El Villarreal CF s’enfrontarà al SC Braga el próxim 3 de setembre a l’estadi de la ceràmica

El Villarreal CF s’enfronta al SC Braga en un enfrontament amistós aquest divendres 3 de setembre, a les 20.00 hores, a l’Estadi de la Ceràmica.

Els abonats interessats en assistir a la trobada amistosa poden inscriure de forma gratuïta des d’aquest dilluns a la següent plataforma ENTRADES, que romandrà habilitada fins dijous, a les 14.00 hores. Els seguidors podran apuntar-se de manera individual o en grups de 2, 3, 4, 5 o 6 persones, sempre que siguin convivents.

Per la situació de la pandèmia de l’covid-19, la Conselleria de Sanitat de la Comunitat Valenciana ha autoritzat un aforament de el 40% per a la celebració de trobades esportives de categoria professional en espais oberts. Per això, aquest serà l’aforament permès en el partit davant el SC Braga d’aquest divendres 3 de setembre. Cal destacar que el club assignarà les entrades als seus abonats amb vista a la presentació de les seves sol·licituds fins completar l’aforament establert per les autoritats autonòmiques.

Protocol d’accés a l’Estadi de la Ceràmica

Un cop assignada l’entrada, el club indicarà als abonats l’hora d’accés a l’Estadi de la Ceràmica.

És obligatori l’ús de la mascareta, que haurà de ser portada en tot moment.
Queda prohibida l’entrada de menjar i beguda al camp. El servei d’hostaleria de l’Estadi de la Ceràmica romandrà tancat. Només es permetrà l’accés d’ampolles d’aigua sense tap de fins a 50 centilitres.
Prohibit fumar.

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: