DestacatEsports

El Villarreal CF perd en San Mamés davant l’Athletic Club en un partit carregat de decisions arbitrals (0 a 1)

El Villarreal CF va perdre davant l’Athletic Club en un partit carregat de decisions arbitrals controvertides (1-0). No en va, l’únic gol de l’xoc va arribar després d’un polèmic penal de Pau Torres que va transformar Raúl García. A més, el col·legiat hi hagi Jiménez ha assenyalat una altra pena màxima en contra de l’Submarí -atur Asenjo-, no va assenyalar un altre penal sobre Paco Alcácer i tampoc va ensenyar la targeta vermella a Capa després d’una duríssima entrada sobre Santi Cazorla.

L’onze que va triar Javi Calleja va tornar a estar compost per un ple de jugadors espanyols per segona jornada consecutiva. Això sí, hi va haver un canvi pel que fa a el partit contra l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolità, ja que Ontiveros va entrar en l’equip per Moi Gómez al costat esquerre de l’atac groc.

La primera part va ser intensa, plena de contacte. També hi va haver ocasions per als dos equips i molt clares. La millor per al Submarí es va produir al minut 11. Paco Alcácer va rebre a la frontal de l’àrea i es va inventar una magnífica passada interior per a Gerard Moreno que va deixar sol a l’davanter català davant Unai Simón. En l’art de l’un contra un va sortir vencedor el porter del conjunt basc.

El primer acte no va estar exempt de polèmica. Fregant el temps de descans Capa va realitzar una dura entrada sobre Cazorla a l’altura del genoll que podria haver suposat l’expulsió de el lateral dret de l’Athletic. Es va quedar en groga.

Si aquesta jugada ja va ser polèmica, la que va donar peu a el penal que va suposar l’1-0 va ser incompressible. Hi hagi Jiménez va assenyalar el punt fatídic després que la pilota copegés al braç de Pau. El central vila-realenc tenia les mans a l’esquena precisament per evitar la infracció. El col·legiat va xiular penal i Raúl García va materialitzar la pena màxima.

Per si fos poc, al minut 64 es va assenyalar un altre penal en contra de l’Vila-real. Aquesta vegada per mà d’Albiol. Sergio Asenjo va aturar el llançament d’Iñaki Williams donant-li vida a l’Submarí.

El Vila-real va assetjar al seu rival en els següents minuts. Els canvis grocs van ser ofensius a la recerca de l’gol. El va fregar Paco Alcácer fins a dues vegades, però sense aconseguir-ho. També va tenir les seves el Athletic, topant-se amb un incommensurable Sergio Asenjo. Per acabar, una altra jugada polèmica. Paco Alcácer va caure a l’àrea després d’una entrada d’Unai Núñez i el col·legiat no ho va interpretar com a penal.

El proper partit de l’Submarí serà contra el CD Leganés a l’Estadi de la Ceràmica (diumenge, 18.30 hores).

Fitxa tècnica:

Athletic Club: Unai Simó; Capa, Yeray, Íñigo Martínez, Yuri; Ibai Gómez (Williams, m. 51), Dani García, Vesga, Còrdova (Unai Núñez, m. 81), Muniain (Sancet, m. 72); i Raúl García.

Vila-real CF: Asenjo; Penya, Albiol, Pau, Alberto Moreno; Cazorla (Chukwueze, m. 66), Iborra (Anguissa, m. 57), Trigueros, Ontiveros (Moi Gómez, m. 74); Gerard Moreno i Paco Alcácer.

Gol: 1-0. Min. 55: Raúl García, de penal.

Àrbitre: intervingui Jiménez (C. Català). Groga als locals Yuri, Capa, Vesga, Raúl García, Còrdova i Unai Núñez; així com als visitants Cazorla, Pau, Iborra, Gerard, Anguissa i Chukwueze. També va amonestar l’entrenador de l’Athletic, Gaizka Garitano, i va expulsar amb vermella directa a l’tècnic de l’Vila-real, Javi Calleja.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 26 de Laliga disputat a l’estadi San Mamés.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.