El Villarreal CF i l’Elda Unión CF han renovat el conveni de col·laboració en matèria de futbol base

El Villarreal CF i l’Elda Unión CF han renovat el conveni de col·laboració en matèria de futbol base, estenent-se l’acord que mantenia el club ‘groguet’ amb l’Elitei Project CF, que s’ha fusionat amb l’Elda Promesas CF per a la creació d’aquest nou i ambiciós projecte de futbol formatiu.

La signatura del conveni, que s’ha celebrat en les instal·lacions de l’Elda Unión CF, va comptar amb la presència del director de la Secretaria Tècnica de Futbol Base del Villarreal, Andrés Pardo i el president de l’Elda Unión CF, José Vicente Cabanes.

Malgrat la joventut del seu projecte esportiu, l’Elda Unión CF naix amb el propòsit de competir amb les grans pedreres del futbol alacantí. En l’actualitat, compta amb 30 equips federats en totes les categories formatives i més de 400 jugadors. Així mateix, el conjunt alacantí disposa també de la categoria Sènior en el futbol femení.

Cal recordar que el Villarreal CF manté un acord de col·laboració amb diversos clubs nacionals i internacionals en qüestió de formació de jugadors i tècnics. Molts joves talents que van començar a formar-se en aquests clubs ja es troben totalment integrats dins de la Cantera Grogueta.

Els clubs convinguts amb el Villarreal CF són els següents: CD Roda, Escuela de Fútbol Torre-Pacheco, CD Oliver, A.D.I.U.R., Mislata UF, CD Floresta, Lacross Babel, Benicarló Base Fútbol, UDE Vall de Uxó, Vila d’Onda i Elda Unión CF.

 

 

 

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: