El Villarreal CF i el CEU units per la solidaritat

El Villarreal CF, en col·laboració amb la Universitat CEU Cardenal Herrera, ha fet lliurament d’un xec solidari a l’associació TEACAST que es destinarà a l’adquisició de material d’estimulació per al centre d’atenció precoç d’aquesta associació, dirigit a xiquets amb autisme d’entre 0 i 6 anys i a les seues famílies.

El donatiu pertany al projecte Endavant Formació i ha sigut entregat per Marcos Senna, exjugador i actual ambaixador del Villarreal i del projecte Endavant, a la presidenta de l’associació. Els diners recaptats procedeix d’entrades dels partits de lliga disputats en l’Estadi de la Ceràmica que el club va cedir a la Càtedra de Solidaritat del CEU amb l’objectiu d’obtindre recursos per a les accions socials impulsades per aquesta universitat.

Des de TEACAST confien que una societat informada i formada pot respondre a les famílies amb alguna mena de diversitat. Per això, realitzen accions de visibilització i conscienciació sobre l’autisme i realitzen teràpies tradicionals d’estimulació i intervenció psicopedagògica per a millorar l’adaptació a la vida quotidiana.

Per a tot això compten amb un equip format per especialistes que coneixen de prop les necessitats de les persones amb TEA i les seues famílies, per la qual cosa totes les activitats realitzades des de l’associació estan adaptades a les etapes de cada jove i els requeriments de la gent més pròxima a ells.

El Vila-real i el CEU, units gràcies a Endavant Formació

Fins hui, el Villarreal CF i el CEU han destinat els seus xecs solidaris a donar suport a la participació d’un equip de professors i estudiants d’Infermeria en una missió humanitària a Ghana, la d’una alumna en el ral·li solidari UNIRAID, així com a diferents projectes impulsats per l’Associació Asperger, l’Asociació d´Esclerosi Múltiple, ADAPONDA i ALCER Castalia en el marc del Projecte Píxel de la Universitat CEU Cardenal Herrera.

L’acció amb TEACAST suma una altra fita més en la col·laboració que venen desenvolupant el CEU i el Villarreal CF a través de l’Aula Universitària Endavant, emmarcada dins del projecte d’Endavant Formació, que integra la realitat d’un club de la màxima categoria amb totes les seues implicacions esportives i institucionals en els programes formatius, pràctics i científics de la Universitat.

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: