El Villarreal CF habilita l’alliberament de seients entre els abonats

El Vila-real CF ha habilitat l’alliberament dels seients entre els abonats. El club ha llançat el Portal de l’Abonat, un nou espai on els socis que no puguin assistir a algun dels propers partits del Submarí tindran l’opció d’alliberar el seu abonament perquè el club el posi a la venda.

D’aquesta manera, si veneu la localitat, els abonats rebran el 40% del preu de l’entrada. Aquesta rebaixa se li aplicarà al preu del passi de cara a la temporada 2023-24.

*IMPORTANT: El Vila-real CF seguirà premiant l’assistència dels abonats per sobre de la resta d’iniciatives, com la d’alliberar el seient. És la filosofia del club, i va ser pioner a aplicar-la. Tot i això, el club brinda aquesta opció perquè els abonats puguin beneficiar-se d’un descompte si en algun cas no pot assistir a alguna trobada concreta.

On accedir-hi?

El portal de l’abonat estarà vinculat sempre a la web oficial del Vila-real CF i es pot visitar a través del següent enllaç:
portal de l’abonat

Com accedir a la meva àrea privada?

Per accedir al portal, els abonats hauran d’introduir les dades següents: CLAU D’USIARI (ID complet de l’abonament) i PIN (quatre darrers dígits del número d’abonat de la present temporada 2022-23). Si encara no tens aquestes claus, podràs obtenir-les a les Botigues Oficials.

Allibera el teu seient i si es ven l’entrada rep un 40% del preu

Completat l’accés a aquest portal privat, els abonats tindran l’oportunitat d’alliberar el seient en cas de no poder assistir a algun dels propers partits del Vila-real. Confirmada aquesta gestió, el club posarà a la venda la localitat i només si aquesta es ven li retribuirà a l’abonat un 40% del preu de l’entrada de la trobada a la seva respectiva zona del camp de cara a la renovació del passi per a la següent campanya.

Qui pot gaudir daquest servei?

Tots els abonats a excepció dels ubicats a Casals Grocs, Casals Blaus, Súper Tribuna, Llotja VIP i Grada Animació, que no podran cedir el seu seient.

Puc sol·licitar l’alliberament del seient i anul·lar-lo si canvio d’opinió?

Els abonats poden gestionar lalliberament del seu abonament. Des d’aquest mateix moment, el club en disposarà per a la venda a través dels canals oficials (taquilles, venda online i botigues oficials). Si canvieu d’opinió, l’abonat podrà anul·lar la cessió si l’entrada no s’ha venut fins a 2 hores abans de l’inici de cada partit.

Per contra, si s’ha completat la venda, els abonats ja no podran recuperar la seva localitat.

Com se’m retribueix el preu que em correspon de la meva entrada?

El Vila-real CF descomptarà a l’abonat el 40% del preu de l’entrada sempre que s’hagi venut. Aquest descompte s’aplicarà a la renovació del seu abonament de cara a la temporada que ve.

Quin és el màxim descompte que puc aconseguir alliberant el seient?

El Vila-real CF seguirà premiant l’assistència dels seus abonats per sobre de la resta d’iniciatives, com ara alliberar el seient. És la filosofia del club i va ser pionera a dur-la a terme. Tot i això, el club brinda aquesta opció perquè els abonats puguin beneficiar-se d’un descompte si en algun cas no pot assistir a alguna trobada concreta.

Per regular aquest nou servei i incentivar l’assistència dels abonats, el club ha fixat els límits següents:

1. Els abonats OR com a màxim gaudiran d’un 50% de descompte del preu del seu abonament de la temporada 23-24.

2. La resta d’abonats com a màxim podran rebaixar el preu del passi fins a assolir el preu de l’abonament OR a la respectiva zona del camp incrementat en un 25%.

Exemples pràctics:

Cas abonament OR: Si l’abonament OR a la meva zona la temporada que ve costa 140 euros, el màxim descompte que s’aplicarà serà 70 euros. Preu final de l´abonament: 70 euros.

Cas abonament general: Si l’abonament general a la meva zona la temporada que ve val 235 euros i l’Or 125, el màxim descompte que s’aplicarà serà de 79 euros. Preu final de l´abonament: 156 euros.

Si l’allibero, m’explica l’assistència de cara a la temporada que ve?

No. Si els abonats alliberen l’abonament no els comptarà el partit com a assistit. Cal recordar que el Vila-real CF incentiva l’assistència dels abonats als partits i els premia amb els millors descomptes en la renovació de les passades quan falten a un màxim de tres partits i es converteixen en abonats de categoria ORO.

Podré fer un seguiment sobre els meus alliberaments?

Sí. A l’àrea privada del Portal de l’Abonat, els socis podran fer un seguiment de les cessions realitzades i de quant se’ls descomptarà del preu de l’abonament de cara a la temporada 23-24.

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: