El Villarreal CF ha superat els 10.000 abonats groguets per a la present temporada 2020/21

El Villarreal CF ha superat els 10.000 abonats groguets per a la present temporada 2020/21. Només deu dies després de l’inici de la campanya, el club groc ha arribat aquest dijous aquesta simbòlica i important xifra d’abonats.

La campanya d’abonats, que durarà fins al 30 de setembre, avança a molt bon ritme, superant els registres de la temporada passada a hores d’ara. Un cop més, l’afició ‘grogueta’ està demostrant que, fins i tot en les circumstàncies més adverses, està amb el Vila-real CF.

Sota el lema # YoSíEstoy, el club groc ha realitzat un important esforç, llançant una campanya d’abonaments que presenta fortes compensacions per als abonats groguets, que no van poder assistir a les últimes trobades que va disputar el Vila-real CF el passat curs a causa de la pandèmia de l’COVID-19.

CONDICIONS DE LA CAMPANYA 2020/21: Únicament vàlides de l’1 a el 30 de setembre

Els abonats de la temporada passada poden triar entre renovació d’abonament o devolució de diners per a la temporada que ve. La campanya d’abonaments, que tindrà lloc exclusivament de l’1 a l’30 de setembre, presenta les següents opcions:

OPCIÓ 1. Per fomentar la renovació, els abonats que decideixin renovar el seu passi per a la temporada 2020/21 gaudiran d’un 60% de descompte en el preu de l’abonament, independentment de quina sigui la seva categoria (VYP Or, VYP Plata i Abonament General) . A més, com a mostra de solidaritat i compromís amb la conjuntura actual, els abonats que arran de la pandèmia de l’COVID-19 estiguin en situació d’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) obtindran un 75% de descompte.
OPCIÓ 2. El Vila-real CF reemborsarà els diners corresponents a l’30% de l’abonament a aquells abonats que no desitgin renovar i sol·licitin el reemborsament corresponent pels sis partits que no van poder veure la temporada passada a causa de la pandèmia de l’COVID-19.
OPCIÓ 3. Els aficionats que vulguin ser nous abonats de el Vila-real CF tindrà un 20% de descompte respecte a la campanya anterior en el seu carnet per a la temporada 2020/21.

L’abonament per a la temporada 2020/21 inclou tots els partits que el Vila-real CF jugui com a local en l’Estadi de la Ceràmica de Laliga, la fase de grups de l’Europa League i fins a vuitens de final de la Copa de Rei.

El club continuarà premiant l’assistència amb descomptes: els abonats que s’hagin perdut fins a un màxim de 3 partits en la 2019-20, seran ‘Very Yellow People’ Or en la 2020-21; mentre que els que s’hagin absentat entre 4 i 6, seran ‘VYP’ Plata. Els 6 partits que es van disputar a porta tancada a la 2019-20 es comptabilitzaran com assistits per als VYP.

Els abonaments de categoria especial han de mantenir la bonificació d’anteriors temporades, aplicada sobre el descompte base de el 60% o 75% (ERTO).

Carnet jove. Els aficionats menors de 25 anys gaudiran d’un 50% de descompte addicional, que s’aplicarà sobre la rebaixa de l’60% o 75% (ERTO) corresponent a la renovació de l’abonament.
El club mantindrà la renovació gratuïta als aturats. El primer any serà totalment gratuït, mentre que el segon i tercer any, els aturats hauran de pagar un 33% i el 66% de el preu de l’abonament, respectivament. Aquests dos últims descomptes s’aplicaran sobre la bonificació de l’60% o 75% ERTO corresponent a la renovació de l’abonament.
Jubilats i pensionistes. S’aplicarà una rebaixa de 15 euros a l’preu de l’abonament per a jubilats i pensionistes, que s’afegirà a l’descompte corresponent per la renovació de l’abonament (60% o 75% en cas de ERTO).

El Vila-real CF, compromès amb la situació

Davant el panorama incert a causa de la pandèmia de l’COVID-19, el Vila-real CF es compromet a adoptar les mesures de compensació oportunes en relació als partits que se celebrin a porta tancada o amb reducció d’aforament durant la propera temporada.

Períodes de renovació i alta de nous abonats

El període de la campanya d’abonats serà exclusivament de l’1 a 30 de setembre. Les condicions presentades ja no tindran validesa a partir de l’1 d’octubre.
De l’1 a l’12 de setembre: renovació i alta de nous abonats.
A partir del 14 de setembre: canvis d’ubicació i alta de nous abonats.
Anem a facilitar les gestions en línia perquè no hagis de venir a renovar el teu carnet o sol·licitar el reemborsament de manera presencial.
També es podrà renovar a les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica i en la Botiga Oficial de la Plaça Major de Villarreal CF


El club oferirà facilitats de finançament en el pagament dels abonaments a través de Caixabank, patrocinador del Villarreal CF.

Els abonats continuaran comptant amb avantatges i descomptes amb les empreses col·laboradores de l’Submarí gràcies a Yellow Club.
Els abonats de el Vila-real CF podran obtenir, de forma gratuïta, els abonaments de l’TAU Castelló (bàsquet) i Bisons Castelló (futbol sala) per a la temporada que ve.

# YoSíEstoy

# EndavantMésQueMai

Per a més informació es pot visitar la següent secció del web oficial: https://villarrealcf.es/fans/abonate

 

 

 

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: