Esports

El Villarreal CF ha golejat al Granada en el Nuevo Los Carmenes (0 a 3)

El Villarreal va golejar al Granada (0-3) en una encontre immaculat dels grocs. Gerard Moreno va marcar els tres punts del partit i guie a l’equip d’Unai Emery a una gran victòria en el Nuevo Estadio Los Cármenes.

El Submarí va saltar al verd del feu nassarita amb determinació, conscient de la importància del partit davant un Granada CF amb les mateixes aspiracions en LaLiga que els grocs. Unai Emery va apostar per un onze molt recognoscible, que presentava com a gran novetat la inclusió de Rubén Peña com a extrem dret, amb Mario Gaspar exercint de lateral en aqueix mateix perfil.

Abans d’aconseguir els primers deu minuts de partit, el Villarreal ja manava en el marcador. El defensa del Granada Víctor Díaz va cometre penal en tocar amb la mà un centre botat per Rubén Peña en direcció a Pau Torres. L’infal·lible Gerard Moreno es va encarregar de la seua execució i, com no, d’enganyar a Rui Silva i enviar la pilota, amb gran qualitat, al fons de la xarxa.

El Villarreal d’Unai Emery era un tifó en el Nuevo Los Cármenes. En el 18’, un beneït Gerard Moreno va marcar el segon gol dels grocs. El davanter català va anotar un gol amb categoria d’obra d’art. Va rebre una excel·lent passada de Trigueros i, amb un sol toc de taló, el ‘7’ va asseure al seu marcador i va batre a Rui Silva executant una impressionant vaselina.

El conjunt groc va signar una primera meitat excel·lent, mostrant domini i superioritat sobre el seu rival. Després de 45 minuts molt complets del Villarreal, el partit va marxar al descans 0-2.

A la tornada dels vestuaris, l’equip ‘groguet’ va poder anotar el tercer gol. Gerard Moreno envie al pal una rematada amb el cap després d’un fabulós centre d’Alfonso Pedraza. Només cinc minuts després va ser Manu Trigueros el que, amb un tret des del cor de l’àrea, va avisar al Granada que el tercer tant estava prop d’arribar.

En el minut 60, el Granada va cometre novament pena màxima. En aquesta ocasió, va anar Rui Silva el que va derrocar a Manu Trigueros dins de l’àrea. Gerard Moreno va anotar el seu hat-trick convertint el penal. La seua primera tripleta com a futbolista professional. Al Villarreal només han aconseguit aquesta gesta Carlos Bacca, Cédric Bakambu, Ike Uche, Llorente, Riquelme i Diego Forlán.

A deu minuts del final, Jorge Molina va enviar als núvols el tercer penal del partit, el primer a favor del conjunt local. Comés per Capoue sobre el propi davanter nassarita.

Quan semblava que la vesprada no podia ser millor per als grocs, va saltar al camp Alberto Moreno en substitució de Manu Trigueros. El defensa andalús es va emportar l’ovació dels seus companys abans de gaudir dels seus primers minuts en competició oficial després de superar la greu lesió de genoll que li ha apartat dels terrenys de joc tota la temporada.

El Villarreal va disposar d’ocasions per a engruixar més encara la golejada en el Nuevo Estadio Los Cármenes, però les intervencions de Rui Silva van impedir que els ‘groguets’ feren més sang en un enfrontament dominat completament pels d’Unai Emery.

Fitxa tècnica:

Granada CF: Rui Silva; Víctor Díaz (Machís, m. 53), Domingos Duarte, Germán (Vallejo, m. 61), Quini; Gonalons (Molina, m. 61), Montoro (Fede Vico, m. 73), Antonio Puertas, Herrera, Kenedy; i Soldado (Adrián Marín, m. 73).

Villarreal CF: S. Asenjo; Mario Gaspar, R. Albiol, Pau, A. Pedraza; Peña (Chukwueze, m. 62), Capoue, Parejo (Coquelin, m. 75), M. Trigueros (Alberto M., m. 84); Gerard (Moi Gómez, m. 62) i Bacca (Paco Alcácer, m. 62).

Gols: 0-1. Min. 9: Gerard. 0-2. Min. 18: Gerard. 0-3. Min. 60: Gerard.

Àrbitre: (Comité balear). Va amonestar als locals Soldado i Quini, així com als visitants PareJO i Mario Gaspar.

Incidències: Partit entre el Granada CF i el Villarreal CF corresponent a la jornada 29 de LaLiga Santander 20/21 celebrat en el Nuevo Estadio Los Cármenes.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.