El Villarreal CF amplia el termini per a contractar el viatge a Polonia

Tots tindran la seua entrada per a un dia històric. A causa del procés exhaustiu en la presa de dades, el Villarreal CF ha decidit ampliar el termini perquè els abonats que s’hagen inscrit per a la final de la UEFA Europa League puguen contractar el viatge i l’entrada amb major tranquil·litat. Així, els aficionats podran realitzar la gestió fins dimarts que ve 18 de maig a les 19.00 hores. Cal destacar que no és necessari que siga de manera presencial, ja que l’Agència de Viatges del Villarreal CF s’està ocupant de gestionar-ho telemàticament posant-se en contacte directament amb els abonats.

En cas de no realitzar totes dues gestions en aquest termini, les sol·licituds es tindran per no presentades i els abonats perdran el dret a viatjar a Gdansk, a més dels 50 euros de la reserva.

Procediment per a la contractació del viatge i entrada

Per a contractar el viatge i l’entrada, el Villarreal CF posa a la disposició dels aficionats les següents possibilitats:

Gestió presencial:

 • S’habilitaran les taquilles de l’Estadi de la Ceràmica durant els dies 13, 14, 15, 17 i 18 de maig en horari de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores. El diumenge 16 de maig estarà obert únicament de 9.00 a 14.00 hores.
 • A més, també es pot realitzar la gestió en la seu de Halcón Viajes en el centre de Vila-real (Oficina Plaça de la Vila, 8).

Gestió en línia:

 • L’Agència de Viatges del club contactarà de manera personal per a poder realitzar la gestió telemàtica.

Els preus del viatge són els següents:

 • Anada i volta en el dia: 500 euros per persona.
 • Viatge amb una nit d’hotel prèvia a la trobada: 660 euros, amb nit i desdejuni en un hotel de 3 estreles, o 685 euros, amb nit i desdejuni en hotel de quatre estreles (preus basats en habitació doble).

Cal recordar que el viatge a Polònia inclou els següents serveis:

 • Trasllat des de Vila-real a l’aeroport de Castelló/València (anada i volta).
 • Vol d’eixida des de Castelló o València.
 • Trasllats en destinació de l’aeroport Gdansk a l’estadi (anada i volta).
 • Assistència durant tot el viatge pel personal de l’Agència de Viatges del Vila-real CF.
 • Per als quals hagen seleccionat l’opció de viatjar el dia anterior, una nit d’hotel amb desdejuni.

Segur de viatge obligatori i taxes

 • Perquè els aficionats puguen realitzar les seues consultes, l’Agència de Viatges del Villarreal CF ha posat a la disposició dels seguidors l’adreça de correu electrònic: viajes@villarrealcfviajes.es i els telèfons 638 886 455 i 964 531 905.

Informació rellevant sobre la prova PCR obligatòria

 • Per a poder viatjar a Polònia i tornar posteriorment a Espanya, és imprescindible presentar una prova PCR, que ha de ser realitzada 72 hores abans de ser utilitzada.
 • Aquesta prova es pot realitzar amb qualsevol laboratori autoritzat, no obstant això, per a facilitar que tots els aficionats puguen fer-se el test dins dels terminis assenyalats, el Villarreal CF ha contactat amb el Laboratori Pilar Mari SLU, (Ausias March, 4 de Vila-real) i ha pactat un preu per PCR de 65 euros.
 • Els aficionats que estiguen interessats a realitzar la prova PCR a través d’aquest laboratori hauran d’abonar el preu de la PCR en adquirir el viatge i serà el propi laboratori el que contacte amb els aficionats per a indicar-los com procedir.

 

Informació i Foto: Villarreal CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: