Esports

El Villarreal C goleja al Borriol

Impressionant demà la que es va viure al Miniestadi de Miralcamp. El Vila-real C ha golejat el Borriol en el derbi provincial per un contundent 5-1 -Vila (2), Jack, Ahn i Nikola- que deixa palesa la superioritat dels grocs durant tot el partit. Amb el triomf, el conjunt de Pere Martí es consolida a la zona mitjana alta de la taula, tot i que haurà d’esperar la resta de resultats de la jornada.

Amb un domini absolut del joc durant tot el partit, el Vila-real C es va avançar aviat al marcador, al minut 8, quan Villa va rematar a la perfecció una passada filtrat de Jack per fer l’1-0. Seria el propi Jack l’que fes pujar a la mitja hora el 2-0 amb un potent gardela ras des de fora de l’àrea. Els grocs, amos de la pilota en la primera part, es van retirar al descans amb un còmode 2-0 a favor.

A la segona part, el Borriol va tractar de sacsejar-se el domini local, però el juvenil debutant Ahn, en una preciosa jugada d’estratègia, va anotar després d’un gran cop de taló de Jairo en el minut 59. Els vermells van retallar distàncies poc després per mitjà de Víctor Felip , però a set minuts del final Vila de nou ampliava distàncies després de trencar al seu marcador i anotar el quart. Al 88, i ja amb tot decidit, Nikola posava el fermall final després de rematar amb mestria un gran centrada des de la banda.

Destacable també va resultar el debut de dos juvenils: el migcampista ofensiu coreà Ahn June i el migcampista valencià Carlos Beitia.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.