Esports

El Villarreal B va estar a tan sols un minut d’aconseguir el triomf en el Nou Estadi de Tarragona (2-2)

El Villarreal B va estar a tan sols un minut d’aconseguir el triomf en el Nou Estadi de Tarragona (2-2). Una gol visitant en l’últim sospir va deixar al filial groc amb un punt en el seu caseller després d’haver completat un excel·lent encontre davant un dels millors equips de la Segona Divisió B en el primer partit de la segona fase.

El Mini Submarí es va reposar bé al primer tant de local, obra de Pedro Martín (m. 23), anotant dos gols, que van portar la signatura d’Arana i Millán. El del davanter canari va ser una autèntica obra d’art. Un tret llunyà que es va colar per tota l’esquadra, mentre que el gol de l’atacant aragonés va ser des dels onze metres, transformant una clara pena màxima comesa sobre el mateix Arana.

En el minut 96, amb el temps afegit fins i tot ja complit, el Nástic de Tarragona va trobar el gol de l’empat per mediació de José Suárez, el seu porter. Així és. El porter local va aprofitar el rebuig de Jorgensen a un tret per a enviar la pilota al fons de la xarxa i arrabassar-li dos punts als grocs. Un cruel desenllaç a un gran partit ‘groguet’.

Ficha tècnica:

Nàstic de Tarragona: J. Suárez; Albarrán, Bonilla, Trilles, Tienza (Joel Lasso, m. 73), Oliva (Pol Ballesteros, m. 80), Quintanilla, Fran Miranda (Fullana, m. 61), Pedro (Andrei Lupu, m. 80), F. Carbia (Amang, m. 80) yiJoan Oriol.

Villarreal B: Jorgensen; Andrei, Dela, Vadik, Dani Tasende; Hassan (Ahn, m. 64), Carlo Adriano, Ros, Juan Agüero (Pacheco, m. 64); Millán (Harper, m. 73) i Arana (Collado, m. 70).

Gols: 0-1. Min. 23: Pedro Martín. 1-1. Min. 30: Arana. 1-2. Min. 56: Millán (p). 2-2. Min 96: José Suárez.

Árbitro: Bastard Servera (comité balear). Va amonestar als locals Tienza, Oliva, Quintanilla i Fran Miranda; així com als visitants Arana, Vadik, Ahn i Collado.

Incidències: Partit entre el Nàstic de Tarragona i el Villarreal B, corresponent al primer encontre de la segona fase celebrat en el Nou Estadi de Tarragona davant 996 espectadors.

Informació i Foto: Villarreal CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.