El valencianista Piccini analitza el triomf davant l’Elx

Cristiano Piccini és un exemple de superació. El lateral italià ha treballat de valent per superar una terrible lesió i aquest dissabte ha rebut el premi a la seva constància en marcar el gol de la victòria per al València CF.

El gol de la victòria

Ha estat una bogeria. Ha estat una cosa molt emotiva per a mi per la lesió. He pensat a retirar-me perquè veia que no aconseguia tornar a estar bé. Diumenge passat vaig ser titular, avui vaig haver d’entrar per mala sort, un company lesionat. Fer un gol que dóna la victòria al teu equip és increïble. Ha estat difícil aquests darrers anys.

Un gol amb dedicatòria especial

El primer que em ve és córrer, celebrar amb els meus companys i dedicar-ho a la meva dona i la meva filla a la grada. Són les persones que, juntament amb els meus pares, han viscut amb mi aquest calvari. S’ho mereixen.

Superació i sacrifici

Crec que tot passa per alguna cosa. A mi m?ha tocat això i estic molt orgullós de mi mateix, del que he treballat i de no haver perdut l?ànim. Això no te preu. Tota la feina ha valgut la pena. Dec tot al futbol i volia tornar a això. Quan totes les coses van bé, ens oblidem de la sort que tenim en ser futbolista. Jo ho tinc present.

Un gol que recorda el seu gol davant la SD Osca

Ha estat una circumstància semblant. És el meu segon gol amb la samarreta del VCF i esperem que vinguin més.

Pròxim partit

Els casos del míster i l’Alderete ens han agafat per sorpresa, però l’equip ha sabut estar unit i que no ens afectés. Hem aconseguit guanyar, però ara ve una setmana molt important.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: