Esports

El valencianista Jaume Domenech analitza la derrota davant el Atletico de Madrid

Jaume Domènech ha analitzat el que ha passat en el partit Valencia CF – Atlètico de Madrid (0-1), corresponent a la jornada 11 de Laliga. El porter, que va lluir el braçalet de capità davant l’absència de Gayà, va destacar el gran treball que va realitzar l’equip i que el resultat més just hagués estat l’empat.

Gran treball defensiu

Estem tristos. A la primera part han tingut opcions de marcar-nos, però en la segona no ens han generat pràcticament res. Fa mal que es vagin els punts d’una manera tan desafortunada després de l’esforç i de la gran feina defensiva que hem fet avui.

L’empat hagués estat el resultat més just

Sabíem que és un equip que encaixa poc i que per moments ens anava a poder sotmetre, però hem defensat molt bé. Hem tingut algunes opcions a la contra per fer algun gol i crec que el just hagués estat l’empat

Identitat de l’equip

Venim demostrant una identitat sòlida des de fa algunes jornades. Això és el que volem i afermar aquí, però sumar de tres en tres perquè reforça el treball

Enfocats ja en el proper partit

Ara cal descansar i a partir de demà a treballar. Tenim una setmana bona per preparar el partit contra el Eibar i anar-hi a per la victòria.

Informació i Foto: Valencia CF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.