El ValenciaCF obri una nova academia a Italia

Informació i Foto: http://www.valenciacf.com

El València CF continua creixent arreu del món i ha obert una nova Acadèmia a Itàlia, al costat de “Team Itàlia Sport Services”, que involucra a més de 1.500 nens i nenes repartits en els seus 14 escoles afiliades i campus.

Aquesta Soccer School compta amb diferents programes per a joves futbolistes que es van a implementar en diferents ciutats d’Itàlia. El València CF ofereix assessorament, de manera que treballaran seguint la metodologia que s’utilitza a la Ciutat Esportiva de Paterna. A més, es realitzaran Campus i Clínics d’entrenament en diverses parts del país, i els millors jugadors dels diferents programes tindran l’opció de desplaçar-se a València per a realitzar unes sessions d’entrenament on viuran en primera persona l’experiència de ser un autèntic futbolista del València CF per uns dies, a més de gaudir de la ciutat.

En les últimes setmanes, el responsable tècnic dels VCF Soccer Programs (programes esportius internacionals del València CF) es va desplaçar a Itàlia per iniciar el curs d’aquesta Acadèmia, impartint una setmana de formació als tècnics locals de les 14 escoles afiliades, que contribuiran al desenvolupament i la formació dels joves futbolistes italians.

L’Acadèmia d’Itàlia s’uneix als acords de col·laboració que té el Club a tot el món, i que l’estiu passat van ajudar a més de 6.000 nens a aprendre i gaudir d’entrenaments de futbol sota la supervisió de tècnics del València CF. Itàlia s’incorpora a la xarxa internacional de l’entitat valencianista, unint-se així a altres països com la Xina, el Japó, Corea, Malàisia, els EUA, Canadà, Holanda, Alemanya, Suïssa, Regne Unit, Estònia o Grècia entre d’altres. Amb aquests acords, el Club ajuda a expandir la seva metodologia de treball i la imatge del València CF.

Més informació a: http://valenciacfacademyitaly.com/

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: