El ValenciaCF i la seua afició volen guanyar junts al Sevilla en Mestalla

– ¿Recordes el partidàs de la temporada passada contra el Sevilla FC?

– Com vam gaudir aquell dia! Va ser una victòria molt contundent, aquest dia Guedes ens va enamorar, recordo que des del primer minut l’equip ens va contagiar a tota la grada amb el seu joc. Quin espectacle!

– Doncs avui ens toca a nosaltres fer el primer «gol» i transmetre-totes les nostres forces a l’equip. I segur que també gaudim. Ja ho veuràs!

– És un partit «vital», des que surti el Sevilla FC a la gespa ha de comprovar que això és Mestalla, que aquí puntuar no és fàcil, encara que ens treguin 10 punts en la classificació. I ajudar els nostres, animar sense descans.

– S’ha de guanyar com sigui per acostar-s’hi, l’ambient serà espectacular, amb un tifo a tot l’estadi. Només amb pensar-ho ja em posen els pèls de punta.

– I guanyarem. Segur. Per què no? Tots junts animant a l’equip! Avui més que mai, que ens hi juguem molt.

A les 16:15 hores, al Camp de Mestalla, el València CF i la seua afició juguen un partit «vital» per al futur de la temporada contra el Sevilla FC. No és un dia més, és el dia. Apropar-se al equip sevillà en la classificació, actualment a 10 punts, es considera un pas necessari en tots els sentits, més enllà dels tres punts. A nivell mental significaria injectar una bona dosi de confiança en la lluita per l’objectiu d’acabar Laliga en els quatre primers graons, per això és «vital», però no definitiu.

Marcel·lí va reclutar per a la causa en l’últim moment a Rodrigo i Guedes, però causen baixa per lesió Kevin Gameiro i Murillo. Com va recalcar l’entrenador asturià, l’equip jugarà amb «personalitat i positivitat» per guanyar, l’única paraula que s’escolta al vestidor aquests dies. I Mestalla ha de «rugir» com mai, la seva força també juga, perquè avui, tots junts, ens deixarem l’ànima per vèncer el Sevilla FC.

Informació i Foto: ValenciaCF

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: