Esports

El Valencia Femeni suma un punt despres d’empatar davant el Athletic Club

Athletic Club i València CF Femení obrien la jornada 7 de la Lliga Iberdrola 2018.19 en un partit que finalitzava amb empat a dos, un resultat que exemplificava l’equilibri que havia regnat durant els 90 minuts entre dos bons equips que havien ofert un bon espectacle. Mari Paz avançava a les nostres en el 5, I. Corres posava el 1-1 al 18, L. García, el 2-1 en el 78 en aprofitar una jugada d’infortuni visitant i M.C. Nolasc empatava merescudament en temps afegit. Amb aquest punt, les blanquinegras sumen 7 i se situen 8a a l’espera que es jugui la resta de trobades.

Amb pluja arrencava l’Athletic Club – VCF Femení i amb un matiner gol de Mari Paz, al minut 5, en aprofitar un mal refús dins l’àrea petita després d’una bona centrada de Coleman des de l’esquerra. Les blanquinegras començaven bé i semblaven sentir-se còmodes sobre el verd.

Però Y. Corres empatava per a les locals en el 18 rematant una centrada des de l’esquerra Nekane. Coleman va tenir el 1-2 al 22, encara que la seva xut amb l’esquerra era repel·lit pel travesser. El xoc, atractiu per a l’aficionat, estava sent equilibrat tant en atac com en defensa. Es superava la primera mitja hora de partit i no hi havia un dominador clar.

Les basques gaudien d’una bona ocasió de contraatac en el 40, si bé el xut d’I Corres no arribava a agafar porteria. Empat a tot i final dels primers 45 minuts.

Començava la segona meitat amb sol i el mateix equilibri entre VCF Femení i Athletic Club. El centre del camp no tenia un únic propietari. De nou Coleman posava el “gairebé” entre les blanquinegras amb un xut escorat des de l’esquerra. Corria el minut 56. Tres més tard, era Jucinara qui ho intentava amb un xut amb l’esquerra. Al 64, V. Gimbert al travesser una rematada de cap a la sortida d’un córner. L’enfrontament estava sent molt obert.

Ni locals ni visitants semblaven voler conformar-se amb el punt fruit de l’empat, però al mateix temps eren conscients del nivell del rival i del perill del mateix en zona ofensiva. En una jugada d’infortuni per a les nostres, l’Athletic Club aconseguia el 2-1 en el minut 78 gràcies a L. García.

Les d’Óscar Suárez buscaven, almenys, igualar de nou el marcador. Les d’Àngel Vélez, per la seva banda, es feien forts per evitar les escomeses de les valencianistes, els que no desistien i els que, finalment, veien recompensada la seva insistència i mereixements. M.C. Nolasc aconseguia el 2-2 al minut 91 amb un excel·lent rematada de cap. Repartiment de punts en un duel dels que generen afició.

Informació i Foto: ValenciaCF

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.