El Valencia CF renova l’acord amb Vueling com official partner

El València CF i l’aerolínia Vueling, que forma part de el grup IAG (International Airlines Group), renoven el seu acord aquesta temporada gràcies a el suport, col·laboració i bona relació entre les dues entitats.

Amb aquest acord, Vueling reforça la seva confiança amb el València CF en un context difícil a nivell mundial a causa de la pandèmia de la COVID-19 i la complicada situació econòmica que ha generat. Vueling reforça també el seu compromís amb els aficionats valencianistes, que podran gaudir de promocions i sortejos exclusius pensats especialment per a quan les restriccions de desplaçaments i sanitàries ho permetin.

Amb aquesta renovació de l’acord, la companyia referent en el seu sector seguirà sent official partner de València CF.

Sobre Vueling

Vueling és una de les principals companyies aèries de baix cost a Europa, amb especial rellevància en el mercat domèstic espanyol. Per fer front a la situació epidemiològica actual, des de l’aerolínia s’han adoptat les màximes mesures sanitàries enfront de la COVID-19 en totes les seves operacions, per tal d’oferir totes les garanties seus clients i tripulants.

D’aquesta manera, i seguint les mesures establertes per EASA (Agència Europea de Seguretat Aèria), en col·laboració amb Centre Europeu per a la Prevenció i Control de Malalties, la companyia ha adoptat en les seves operacions mesures com: el reforç en neteja i desinfecció de tots seus avions (tant en freqüència com en l’ús de productes especificats), s’ha establert l’ús obligatori de màscares -quirúrgicas o de protecció superior- i, un cop a bord, els filtres d’aire HEPA dels avions renoven l’aire cada tres minuts, evitant la propagació de bacteris i virus amb una eficiència de l’99,99%. A més, la companyia ha adaptat les seves rutes, freqüències i procediments als requeriments que les autoritats de cada destinació per minimitzar la incidència de la pandèmia.

A més, la companyia ha redefinit la seva cartera de productes per adaptar-los a el context actual de màxima flexibilitat per als seus clients i que permet a el client realitzar canvis de ruta, data, horari i, fins i tot, passatger, sense cap cost addicional.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: