El Valencia CF renova el seu compromís per un any amb Banc d’Aliments i Banc d’Acció Solidària

El Camp de Mestalla continuarà sent centre de distribució d’aliments a famílies necessitades per un any més. En plena pandèmia el València CF va obrir les portes del seu estadi perquè l’ONG Banc d’Acció Solidària, pogués desenvolupar la seva tasca repartint lots d’aliments aportats pel Banc d’Aliments de València.

El València CF va reforçar la seva voluntat d’estar al costat de la societat valenciana convertint al Camp de Mestalla, la casa de tots els valencianistes, en un dels principals punts de donació d’aliments a València.

Ara, després d’un any i més de 644.875 quilos repartits de menjar i 32.135 persones ajudades, el València CF renova el compromís amb Banc d’Aliments per un any més per ajudar a la societat que l’envolta i més ho necessita; iniciativa que a més compta des dels seus inicis amb el suport del programa de voluntariat de CaixaBank, entitat que a més dóna suport per altra banda, al costat de la Fundació “la Caixa”, a el Banc d’Aliments de València des de fa molts anys, havent intensificat encara més les ajudes des dels inicis de la pandèmia.

Ricardo Arias, ambaixador de el València CF i present en molts dels repartiments que s’han dut a terme a l’estadi, va assenyalar que “les instal·lacions són les més adequades, l’aportació de l’València CF és més que necessària per a aquest tipus d’actes.”

El president de Banc d’Aliments a València, Jaume Serra, ha assenyalat “el doble honor que el València CF i el seu president hagin deixat a la família valencianista les instal·lacions” i va agrair al Club l’ajuda des del primer dia “des d’aquell moment tot ha estat suport de tot tipus ”

El suport d’entitats com CaixaBank a través del seu programa de voluntariat, és fonamental per poder desenvolupar aquesta acció. La responsable d’acció social de l’entitat financera a la Comunitat Valenciana, Encarna Alcaide, es va mostrar “encantada de poder ajudar i desitjant que algun dia celebrem que s’acabin aquestes cues”.

D’altra banda, com a novetat, durant els mesos d’estiu es duran a terme repartiments especials per a tots els menors que necessiten ajuda en el període no escolar. “Estar a la banda de la societat valenciana en situacions d’aquestes característiques és d’agrair”, ha destacat Ricardo Arias.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: