El Valencia CF reforça l’aposta pel futbol base femení

La Ciutat Esportiva VCF ja és la casa de tots i totes.

Amb l’arribada de juliol s’inicia la nova temporada i una nova etapa per al futbol base femení de València CF. La Ciutat Esportiva de Paterna serà el nou escenari dels entrenaments i de les competicions de tots els equips de futbol base femení de l’València CF com a aspecte més visible de la seva integració en l’estructura de l’Acadèmia VCF.

El València CF, en el context de la professionalització de el futbol femení -ja reconeguda pel Consell Superior d’el Esport-, reforça la seva aposta per la formació i per la recerca de l’Alt Rendiment amb l’objectiu de formar jugadores per al primer equip.

El camí cap a la professionalització comporta també que l’únic criteri per configurar els equips sigui l’esportiu i s’eliminen així les quotes que fins al moment pagaven les jugadores que formaven part dels equips de futbol base femení de València CF.

La presència a la Ciutat Esportiva de Paterna permet dotar de més recursos de treball als 6 equips de futbol base femení -4 de futbol 11 i 2 de futbol 8- que podran fer ús de gimnàs d’Acadèmia, de la clínica específica per al femení , tenir una coordinació més directa amb els departaments d’Acadèmia VCF entre moltes situacions que permeten equiparar les condicions amb el futbol masculí i s’acosta a les nenes a el lloc on entrenen i juguen els seus referents del primer equip femení de la Primera Iberdrola.

El somni compartit de moltes jugadores fa un pas més per honrar i defensar aquest escut i aquest ratpenat que ens representa a tots i totes.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: