El Valencia CF presenta la documentació necessària per finalitzar les obres del nou estadi

El València CF ha presentat aquest dimarts per registre d’entrada la contestació al requeriment del ple del Consell, notificat el 16 de desembre del 2021, amb tota la documentació justificativa de l’Actuació Territorial Estratègica (ATE), detallant una proposta garantida financerament per finalitzar estadi i altres previsions incorporades a l’ATE dins dels 90 dies hàbils a partir de l’endemà de la notificació, que es compliran a mitjans del mes d’abril.

Un projecte rellevant per a la ciutat, el València CF i els seus aficionats

El Club, com va expressar el President Anil Murthy a la Junta General Ordinària d’Accionistes, té “tots els ingredients” per reiniciar les obres el proper mes d’octubre i una predisposició total per fer realitat de manera conjunta aquest projecte tan rellevant per al València CF , els seus aficionats, la ciutadania i els veïns de Benicalap.

La construcció del nou estadi és una gran oportunitat de creixement del València CF, que al llarg dels darrers mesos ha presentat a la Generalitat Valenciana i Ajuntament de València un concepte que mantindrà els trets característics de l’actual Camp de Mestalla, destinat a tenir-ne una més utilitat els dies de no partit i amb una clara aposta per la tecnologia i la innovació que farà de la nostra nova casa un estadi més experiencial per a l’aficionat.

Un nou concepte d’estadi amb activitat cada dia

El projecte del nou estadi, que el València CF presentarà als seus aficionats amb més detalls un cop tingui totes les llicències per part de l’administració, s’inspira a la ciutat ia la cultura mediterrània i es fonamenta en tres pilars estratègics: experiència memorable adaptada al nostre estil de vida, connectivitat i innovació, i hospitalitat i MICE (meetings, incentives, conferences and events), que estaran segmentats amb atractius per a tots els públics.

El València CF ha treballat per dur a terme un projecte únic, en el segon anell del qual s’implementaran zones d’oci, restauració i hospitalities, donant lloc a un espai de referència, no només en el marc del futbol espanyol, sinó també per a la ciutat.

100% sostenible: centre de producció d’energia verda dins la ciutat

A més, s’està treballant perquè el projecte es pugui convertir en un estadi referent al món amb la realització de la coberta completament solar a través d’un partner tecnològic, cosa que permetrà que sigui 100% sostenible. Amb això, s’aprofitaran els més de 300 dies de Sol que té València a l’any per ser un centre de producció d’energia verda a la ciutat, podent abastir no només l’estadi, sinó també el veïnat a través d’una comunitat energètica local.

El nou estadi comptarà de partida amb un aforament equiparable al de l’actual Camp de Mestalla, amb possibilitat d’ampliació subjecta a demanda de fins a 70.000 localitats, ja que compta amb una estructura i un projecte que permetran augmentar la capacitat de forma flexible i ràpida.

Tindrà un impacte econòmic important a la ciutat de València

La construcció d’aquest estadi, en què ja s’han invertit 172 milions d’euros, arribarà als 287 milions d’euros a l’obertura i superarà els 350 milions d’euros un cop acabat el projecte complet. Des del moment en què es reprengui la construcció generarà un impacte econòmic directe a la ciutat de València: tindrà un pressupost de construcció de la parcel·la del nou estadi de més de 200 milions d’euros en els propers tres anys i, a continuació, es desenvoluparà la parcel·la de l’actual Camp de Mestalla, que tornarà a suposar un cost de construcció de 200 milions d’euros més. En global, el projecte generarà 10 anys d?activitat a la ciutat de València.

La finalització del nou estadi està projectada en el termini de 20 a 22 mesos des del moment del reinici de les obres i el Club està en disposició d’arrencar com més aviat millor. Aquest projecte, juntament amb la construcció d´un poliesportiu adaptat a les necessitats dels veïns, dinamitzarà l´activitat comercial de la zona, ajudarà a la consolidació del barri de Benicalap i generarà grans efectes multiplicadors en termes de creixement, creació de nous llocs de treball , ingressos fiscals per a l’administració, beneficis mediambientals i donarà lloc a tota mena de nous projectes al voltant d’aquests dos importants desenvolupaments.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: