El Valencia CF posa a la venda més entrades per al partit davant el Reial Madrid

Després de la suspensió cautelar de l’TSJCV a el límit de 20.000 espectadors en els estadis, Mestalla amplia el seu aforament fins a un màxim de l’60% per al partit d’aquest diumenge (21:00)

El València CF posa a la venda a partir d’aquest dimarts 14 de setembre una segona remesa d’entrades per al partit d’aquest diumenge a Mestalla davant el Reial Madrid.

Els abonats que van triar la Opció 1, Opció 2, Opció 3 i el públic general podran adquirir les entrades des de ja i podran adquirir-se via online i en taquilles, com fins ara. No et quedis sense elles!

PUNXA AQUÍ PER COMPRAR LES TEVES ENTRADES

El Club disposa de prop de 9.000 entrades addicionals a el paquet inicial de 20.000 després de la resolució de Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), que ha suspès cautelarment la mesura adoptada per la Generalitat Valenciana de limitar a un màxim de 20.000 espectadors la presència de públic als estadis de futbol.

Amb aquesta nova normativa d’aforament, el València CF obrirà noves zones i maximitzarà les que hi ha obertes actualment garantint les millors condicions dins de l’estadi i assegurant l’estricte compliment de les mesures sociosanitàries vigents.
PROMOCIÓ ESPECIAL

El teu suport és molt important per als jugadors, volem que es visqui un gran ambient a Mestalla i és per això que hem preparat una promoció especial per als nostres abonats d’Opció 1 i Opció 2.

Davant el Reial Madrid, a diferència d’anteriors partits, els abonats d’Opció 1 i Opció 2 podran adquirir amb un únic passi fins a dues entrades a el preu reduït en lloc de pagar el preu de públic per la segona entrada (descompte aplicable comprant a les 2 entrades en una única compra).
TAULA DE PREUS

Recomanacions: Els descomptes en la compra d’entrades s’apliquen a la fi de el procés de compra. Identifica’t com a abonat per beneficiar-te de el descompte, revisa el preu final abans de finalitzar la compra. El descompte s’aplica a aquells que van renovar el seu abonament abans de l’23 d’agost.

Els abonats poden comprar fins a un màxim de 2 entrades en cada procés de compra dins de l’termini estipulat, és a dir:

-Excepcionalmente, davant el Reial Madrid els abonats d’Opció 1 i 2 gaudiran d’una promoció especial mitjançant la qual podran adquirir les dues entrades a preu d’Opció 1 i 2.

– Pot comprar dues entrades per a abonats dins del seu termini (identificant-se amb l’abonament en el procés de compra).

Els grups de dues entrades són indivisibles, per adquirir una sola entrada s’haurà de seleccionar una localitat individual a les zones de butaques individuals.

Les entrades seran nominatives (nom i DNI) i se sol·licitarà la identificació a les portes de l’estadi per accedir-hi. Els assistents hauran de romandre asseguts als seients assignats.

Si sorgeix qualsevol problema pot enviar-nos un missatge clicant AQUÍ

Tingueu sempre present la normativa sanitària que està vigent per al següent partit i li vam mostrar a continuació:

RECORDATORI DE LA NORMATIVA SANITÀRIA VIGENT

– Els grups de dues entrades són per a ús de persones convivents.

– Podrà ocupar-se un 60% màxim de l’aforament en espais oberts.

– S’ha de mantenir un seient de distància en la mateixa fila a l’existir seients fixos.

– No es permetrà la venda ni el consum d’aliments i begudes, excepte el consum d’aigua.

– No es permetrà el consum de tabac i de productes relacionats (DSLN o cigarrets electrònics i de productes a base d’herbes per fumar).

– Serà obligatori l’ús en tot moment de mascareta homologada.

– La circulació dins de l’estadi haurà de realitzar-se respectant la senyalització i únicament per accedir, evacuar i fer ús dels banys.

Informació i Foto: Ajuntament de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: