El València CF informa del calendari de recollida de les entrades per a la final de la copa del rei 2021/2022

Abonat, consulta a continuació els dies i els horaris de recollida: no oblidis venir amb una còpia del DNI dels assistents i el resguard de compra imprès a les taquilles del Camp de Mestalla

Un cop esgotades les entrades a la venda per a la Gran Final de la Copa de S.M. Mestalla.

Si has comprat una entrada, podràs trobar tota aquesta informació al resguard de compra. En qualsevol cas, et recordem que els dies de recollida seran 11, 12, 13 i 19, 20 i 21 d’abril en funció de la zona on estigui situada la teva localitat.

Per recollir les entrades caldrà presentar una còpia del DNI dels assistents i el resguard de compra imprès*. És important respectar el calendari i els horaris, organitzats en funció de les diferents zones on s’ubiquen les localitats**.

Comprova a continuació quan has de recollir la teva entrada:

Recordeu que per normativa de seguretat de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) és obligatori assistir a l’estadi amb l’entrada impresa en paper tèrmic.

A causa de les propietats d’aquest paper hauràs d’extremar les precaucions i conservar l’entrada en un lloc segur fins al dia de la final perquè no es faci malbé la informació impresa. La tinta es pot suprimir a causa del mètode d’impressió i generar incidències a l’hora d’accedir.

*El nom del comprador i el nom de l’assistent estaran impresos a l’entrada.

**Si al resguard t’indica diferents dies de recollida perquè les teves entrades estan situades a diferents zones de l’estadi, podràs retirar-les totes en un mateix dia sempre que les hagis adquirit a la mateixa compra

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: