El Valencia CF i la CEU UCH uneixen els seus camins per promoure la formació en el sector de la comunicació

El Club i la Universitat signen un conveni de col·laboració que obre la porta a noves oportunitats i sinergies entre ambdues entitats i els estudiants de les carreres de l’àmbit de la comunicació

El València CF i la Universitat CEU Cardenal Herrera uneixen els seus camins i miren cap al futur. Les dues entitats presenten un acord de col·laboració mitjançant la signatura d’un conveni que reforça el compromís mutu de promoure la formació en l’àmbit de la comunicació i els valors de l’esport.

La Llotja VIP de Camp de Mestalla ha estat l’escenari en el qual s’ha celebrat aquest esdeveniment on s’han donat cita representants de la CEU UCH tals com el rector, Vicente Navarro de Luján, el degà de la Facultat d’Humanitats i Ciències de la comunicació Elías Durán de Porras i la vicedegana de Periodisme de la mateixa, Anunciació Ramírez Queralt. Tots ells han estat rebuts per una representació de l’València CF liderada pel president Anil Murthy, el conseller i director executiu Joey Lim i el director de la Fundació VCF Teo Swee Wei.

El president de l’València CF, Anil Murthy, destaca després de la signatura d’aquest nou conveni que, des del Club, “volem ajudar a l’ecosistema comunicatiu des d’una base de respecte als principis de la professió i l’entitat a través d’aquesta col·laboració i aquest acord que estem molt feliços de signar. Som un gran club que vol donar suport a la societat que l’envolta i contribuir a la formació “.

En la mateixa línia s’ha expressat Vicente Navarro de Luján, rector de la Universitat CEU Cardenal Herrera, que ha assenyalat que és “molt important el suport entre les dues institucions”, afegint que mitjançant aquesta estreta i significativa col·laboració amb el València CF “s’obre d’una perspectiva amb aquest conveni bastant àmplia d’horitzons “.
PRESÈNCIA D’EMPLEATS FORMATS A LA CEU UCH

Aquesta aliança, celebrada amb un esdeveniment a què han assistit nombrosos empleats de el departament de VCF MEDIA formats en la CEU UCH, plasma el compromís de l’València CF en matèria de formació. I és que, mitjançant aquest nou conveni de col·laboració amb la CEU UCH, el Club obre la porta a noves oportunitats i sinergies amb la universitat, facilitant a més que els estudiants de les carreres que engloben l’àmbit de la comunicació puguin desenvolupar les seves pràctiques en el departament de VCF MEDIA.
EL NOU VCF MITJA LAB, EN L’HORITZÓ

D’altra banda, amb l’objectiu de promoure aquest programa de formació i contribuir a el futur de el sector de la comunicació explorant nous formats i tendències, el València CF estrenarà pròximament les noves instal·lacions de l’VCF Media Lab. En elles, el Club i els seus professionals podrà ampliar i millorar la innovació en la producció de continguts propis i, a més, els estudiants en pràctiques tindran l’oportunitat de formar-se en unes instal·lacions immillorables.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: