El Valencia CF disposarà de 20757 entrades per a la final de la copa de S.M el rei davant el Real Betis

El València CF disposarà de 20.757 entrades per a la final de la Copa de S.M. el Rei davant el Real Betis, que es disputarà el proper 23 d’abril a l’Estadi de la Cartoixa de Sevilla. Davant d’aquesta cita tan especial, i sent conscients que la demanda és més gran a l’oferta, el Club prioritzarà la compra d’entrades per part dels abonats.

CRITERIS PER OPTAR A LA COMPRA D’ENTRADES

Hi ha dos criteris i s’hauran de complir tots dos per poder optar a la compra d’entrades:

1. Assistència: haver assistit almenys al 80% dels partits del València CF al Camp de Mestalla aquesta temporada des de l’activació de l’abonament. Es tindran en compte els partits de totes les competicions (LaLiga i la Copa del Rei), en total 12 partits des de la Jornada 10 de LaLiga davant el RCD Mallorca fins a la Jornada 27 davant el Granada CF (ambdós inclosos)*.

*El Club comptabilitza com a assistits a tots els abonats els dos primers partits de l’abonament davant del RCD Mallorca i el Villareal CF.

2. Antiguitat de l’abonament: mínim de vuit anys consecutius d’antiguitat com a abonat (des de la temporada 13/14 o anteriors)**.

Si compleixes els criteris, pots accedir a comprar entrada. Per agilitzar el procés i evitar romanent, no hi haurà sorteig. Prop del 95% dels abonats que compleixen aquests criteris tindran entrada amb seguretat sempre que s’adquireixi dins dels terminis.

**El Club va mantenir l’antiguitat a tots els abonats durant el temps que no hi va haver abonament per la pandèmia.

COM SÉ SI COMPLEIXO ELS CRITERIS?

Des del 29 de març podràs consultar al següent enllaç https://criterios.valenciacf.com/final si compleixes els requisits per poder adquirir una entrada. Introdueix el teu ID i fes clic per comprovar la teva antiguitat i la teva assistència durant la temporada 21/22. Si compleixes els requisits s’indicarà amb un SÍ a la casella “Complixes els requisits?”.

Si després de consultar les dades segueixes tenint dubtes posa’t en contacte amb Àrea Afició fent clic aquí.

INFORMACIÓ SOBRE LA COMPRA DE LES ENTRADES

-Cada abonat que compleixi els requisits tindreu l’oportunitat de comprar 1 entrada.

-Per asseure’t al costat dels teus amics o familiars que compleixin els requisits, pots agrupar fins a deu entrades juntes en el moment de la compra***. Per això, hauràs de comprar-les conjuntament en una mateixa operació (caldrà disposar de l’ID/PIN de cada abonat). Les entrades s’assignaran automàticament per ordre de compra.

-Les entrades són nominatives, però el titular de l’abonament no ha de ser necessàriament l’assistent. El titular de l´abonament podrà indicar el nom d´una altra persona al´hora d´adquirir l´entrada. Un cop feta la compra ja no es podran fer canvis de nom o dades pel fet que el nom romandrà imprès a l’entrada. En cap cas no es faran canvis de nom de les entrades, ni els dies previs ni el mateix dia de la final.

-Per normativa de seguretat de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) les entrades s’imprimiran en paper tèrmic. A causa de les propietats d’aquest paper hauràs d’extremar les precaucions i conservar-la en un lloc segur fins al dia de la final perquè no es faci malbé la informació impresa. La tinta es pot suprimir a causa del mètode d’impressió i generar incidències a l’hora d’accedir.

-Com que haurà de ser impresa en paper, hauràs de recollir la teva entrada a les taquilles del Camp de Mestalla a partir del dia 11 d’abril atenent a la zona marcada al resguard de compra i al DNI.

-Un cop realitzada la compra, no es reagruparan entrades tant si són de la mateixa zona com si són a zones diferents de l’estadi, ni els dies previs, ni el mateix dia de la final.

QUAN PODRÉ COMPRAR LA MEVA ENTRADA?

Si compleixes els requisits de compra d’entrades, podràs optar a comprar-les des del 5 fins al 8 d’abril o fins a esgotar existències introduint el teu ID d’abonat i PIN (4 darrers números del DNI del titular de l’abonament) a l’enllaç de compra que publicarem .

COM ES COMPREN LES ENTRADES?

1. Assegureu-vos que ho teniu tot preparat per fer la compra. Necessitaràs:

a. El teu abonament i el de tots a qui vagis a comprar l’entrada. Al dors de l’abonament, al costat del número d’abonat, apareix el vostre ID d’abonat.

Recordeu que cada abonat que compleixi els requisits tindrà l’oportunitat de poder comprar únicament una entrada. En cas que aneu a anar a l’estadi acompanyat d’altres abonats que compleixin els requisits, podreu adquirir les vostres entrades juntes fent-ho en una mateixa compra. Per això, haureu d’introduir el vostre ID d’abonat també.

b. El teu PIN: Tret que ho hagis canviat són els 4 últims números del DNI del titular de l’abonament i el d’altres abonats que et puguin acompanyar.

c. Dades de la persona que farà servir l’entrada (assistent): Nom, Cognoms i DNI.

d. Targeta de crèdit o dèbit.

2. Accedeix a la plataforma de compra a través de l’enllaç que publicarem els propers dies. Recordeu que els terminis de compra són del 5 al 8 d’abril o fins a esgotar existències

a. Selecciona la(s) entrada(es) a la zona que vulguis. Les localitats se us assignaran automàticament per ordre de compra.

b. Valida el teu(s) abonament(s) per poder continuar. Introdueix el teu ID d’abonat i el PIN i clica a validar.

Quan aparegui un ✅ clica sobre l’entrada que vulguis validar.

Veureu que l’entrada seleccionada es tinta de verd.

Si heu seleccionat més d’una entrada haureu de repetir el procés de validació per a totes les entrades (amb ID i PIN diferent cada vegada) fins que estiguin totes tintades en verd.

c. Omple les dades del comprador. El correu electrònic que indiquis serà on rebis el resguard de les entrades.

Introdueix les dades de les persones que assistiran al partit.

d. Continua el procés fins al final. Recorda que hauràs d’introduir la targeta de crèdit/dèbit per finalitzar la compra.

e. Un cop adquirida la teva entrada hauràs d’acudir a les taquilles del Camp de Mestalla els dies que se t’indiquin al resguard de compra. Hauràs de presentar el DNI del titular de l’entrada i el resguard de compra de totes les entrades que has de recollir.

f. Recollida d’entrades: Al resguard que rebràs al teu correu electrònic en fer la compra de l’entrada veuràs reflectit quin dia hauràs d’acudir a taquilles de Mestalla a recollir la teva entrada. Hauràs de portar el teu DNI i el resguard de compra imprès. Totes les entrades de la mateixa compra es recolliran juntes.

-Ni el dia de la final, ni els dies previs no es podran reimprimir entrades.

*** En assignar-se automàticament les entrades per ordre de compra, podria cabre la possibilitat que diverses entrades comprades de forma conjunta s’assignessin en files diferents

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: