El Valencia Basket posa a la venda les entrades per als partits davant FC Barcelona i Zenit a la venda, amb descomptes per a abonats i pack dels 2 partits

Valencia Basket afrontarà la setmana vinent una doble jornada de partits de la Turkish Airlines EuroLeague a la Fonteta davant el FC Barcelona (jornada 3, dimarts 13, 21:00h) i el Zenit St. Petersburg (jornada 4, dijous 15, 21:00h). I des de demà a les 9.30 hores es posaran a la venda les entrades per a estos dos compromisos.

 

Els abonats de la passada temporada, a més de tindre un termini preferencial per a adquirir les localitats, tindran descomptes en la compra dels tiquets. I com a novetat, s’oferix la possibilitat d’adquirir un pack d’entrades per als dos partits amb un estalvi de fins al 17% respecte al preu de les localitats soltes.

 

El Club posarà a la venda 245 entrades que, al costat de les localitats reservades per a Targeta #EActiBasket, completen l’afluència de 400 persones permesa per les autoritats per a estos dos partits atenent mesures sanitàries.

 

Preus vs. FC Barcelona (Turkish Airlines EuroLeague)

 

Grada Preu abonats Preu general
Tribuna central i lateral 70 euros 80 euros
Tribuna corba i cistella 40 euros 50 euros

 

Preus vs. Zenit St. Petersburg (Turkish Airlines Euroleague)

 

Grada Preu abonats Preu general
Tribuna central i lateral 30 euros 40 euros
Tribuna corba i cistella 20 euros 20 euros

 

 

Preus pack FC Barcelona + Zenit St. Petersburg

 

Grada Preu abonats Preu general
Tribuna central i lateral 90 euros 110 euros
Tribuna corba i cistella 50 euros 60 euros

 

Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial de dos dies per a adquirir les entrades. A partir de demà dijous 8 a les 9:30 hores s’iniciarà eixe termini que finalitzarà el dissabte 10 d’octubre a les 9:30 hores. A partir d’eixe moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general. Totes les entrades estaran situades en els sectors de tribuna central, lateral, corba i cistella, totes elles en l’anell inferior del pavelló.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda online

Les entrades podran adquirir-se exclusivament online, a través de la web http://www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/

 

En el procés de compra on-line, l’aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

  • Respectar la distància mínima d’1.5 m. de seguretat i l’accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.
  • Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.
  • Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, servicis i botiga oficial.
  • Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l’ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.
  • Ús obligatori de mascareta en tot moment. No estarà permés menjar mentre s’estiga en la graderia.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: