El Valencia Basket posa a la venda les entrades per al tercer partit de semifinals davant el Real Madrid (dilluns 10, 21h)

Valencia Basket posa a la venda des d’este moment les entrades per al tercer partit de la sèrie de semifinals del PlayOff de la Liga Endesa davant el Real Madrid, que es disputarà a la Fonteta el dilluns 10 de juny a les 21.00 hores, des d’un preu de 50 euros.

 

Grada Fons 50 euros
Grada Lateral 60 euros
Cistella 60 euros
Preferent 80 euros
Tribuna Corba 80 euros
Tribuna Lateral 90 euros
Tribuna Central 100 euros
VIP 150 euros

 

Pots comprar les teues entrades en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari de 9.30 a 14.00 i de 16.00 a 20:00h de dilluns a divendres, a més d’en els dies de partit fins a la finalització del xoc o a través de la nostra pàgina web oficial.

 

Allibera o cedix el teu seient

El Club vol recordar als posseïdors de passes combinats de temporada que no vagen a ocupar les seues localitats en este encontre que poden alliberar-les per a la venda lliure o cedir-les i d’eixa forma donar-li l’oportunitat a un altre afeccionat perquè done el seu alé a l’equip en cada partit.

 

Com allibere o cedisc la meua entrada?

Els abonats poden alliberar o cedir la seua localitat per a aquest partit fins a dues hores abans del començament de la trobada.

 

Els primers passos són els mateixos per als dos procediments

 

  1. Entra a la web oficial de Valencia Basket
  2. Busca i accedix a “Entrades i abonaments”
  3. Punxa a la pestaña “On-line”
  4. Entra en “Zona Personal”. Posa el teu e-mail i contrasenya en els espais habilitats per a açò. Si encara no t’han assignat una contrasenya associada al teu correu electrònic, has de sol·licitar-la cridant a les Oficines de Valencia Basket al número 96 395 70 84 (de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h)
  5. Dins de “Zona Personal”, busca la pestanya amb el nom “Zona Abonaments” que apareixerà a l’esquerra de les teues dades personals i fes clic en ella
  6. Quan aparega el teu llistat d’abonaments vigents, clica en “Eventos” dins de l’abonament que desitges alliberar.

 

Si vols alliberar l’abonament

  1. Apareixerà en eixe moment el llistat de partits disponibles. Punxa a “Alliberar” per a posar el teu seient en venda lliure per al partit que hages seleccionat

 

Si vols cedir l’abonament

  1. Apareixerà llavors el llistat de partits disponibles i punxa a CEDIR

 

Tindràs dues opcions:

– Escriu l’e-mail de la persona la que vullgues enviar l’entrada

 

– No escrigues cap e-mail i prem CONTINUAR. Esta entrada es generarà i s’emmagatzemarà en la teua Zona Personal

 

Quins beneficis té alliberar el meu seient?

A més d’ajudar al fet que la Fonteta present el millor aspecte possible en un gran partit, alliberar el seient també té un benefici per a l’abonat que decidix usar esta opció. Si alliberes el teu passe abans de dues hores abans d’eixe partit, obtindràs un descompte que s’aplicarà a l’abonament de la pròxima temporada. En cas de no renovar l’abonament, eixe descompte es perdrà de manera definitiva. La relació de descomptes segons sectors és la següent:

 

Descompte  
Grada Fons 10 €
Grada Lateral/Cistella 12 €
Preferent/Tribuna Corba 15 €
Tribuna Lateral 20 €
Tribuna Central 20 €
VIP 25 €

 

Els descomptes per a este tipus de promoció no podran superar el 70% del preu del teu abonament de la temporada que ve.

 

 

 

Informació i Foto: Valencia Basket

 

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: