El TSJCV dóna la raó al PPCV i declara nul de ple dret el Pativel

La portaveu de Medi Ambient de el Grup Parlamentari Popular (GPP) Elisa Díaz, ha anunciat avui que el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), ha donat la raó a l’PP i declara nul de ple dret el Pla d’Acció Territorial de la Infraestructura Verda de l’Litoral de la Comunitat Valenciana (PATIVEL).

Elisa Díaz ha explicat que el PPCV va presentar un recurs contra l’PATIVEL al·legant irregularitats com la falta d’un informe econòmic i financer, i una avaluació ambiental ajustada a les alternatives plantejades, així com la Fakta d’informe de gènere i infància, i ara el Consell “deixa en uns llimbs” SEUS intents d’expropiació.

Per a la portaveu de Medi Ambient, “aquesta situació és només el principi de la fi de l’Pativel, perquè el recurs i la sentència de l’PP se suma a altres sentències ja més de 70 recursos que estan en marxa, ia cada un d’ells el Consell ha de presentar un recurs de cassació davant del Tribunal Suprem el que significa que això es prolongarà en el temps “.

“Sens dubte, volem saber el cost econòmic que tindrà per als valencians, alacantins i castellonencs la insistència d’aquest fallit PATIVEL”, ha afegit.

“El Consell està allargant l’agonia d’un pla que no té sentit, perquè és molt difícil que tiri endavant, Puig és molt conscient dels defectes de forma d’aquest pla” ha assenyalat a el temps que ha explicat hi ha moltes sentències que “EL declara NUL, i no té sentit que insisteixi en allargar la vida d’un Pativel la utilitat està més que acabada i no ho diu el PP ho diu la Justícia “.

El PATIVEL s’està “enfrontant a una cascada de sentències” i ha assenyalat que ja hi ha tres al·legats que declaren la nul·litat de el pla, “encara queden pendents tots les qüestions de fons que s’haurien d’estudiar i així ho sol·licitarem en l’hipotètic cas de que el recurs de cassació sigui estimat. Això no acabaria mai “.

“En qualsevol cas esperem que no s’arribi a aquesta situació i que el Tribunal Suprem posi punt i final a les expropiacions encobertes i la manca d’una veritable avaluació ambiental del nostre litoral que suposa aquest PATIVEL”, ha assenyalat.

Elisa Diaz ha explicat que aquesta sentència s’uneix a altres com les rebudes ja pels ajuntaments de Peníscola, Alcalà de Xivert i Orpesa.

Informació i Foto: PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: