El triatleta de la UA Fernando Alarza, medalla de bronze de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu

Fernando Alarza, triatleta de l’equip federat de la Universitat d’Alacant, ha rebut la concessió de la medalla de bronze de la Reial Ordre de l’Mèrit Esportiu, una de les màximes distincions que concedeix de l’Estat per a l’esport nacional, en reconeixement a la seva trajectòria ia els bons resultats internacionals collits en les últimes temporades.

En la seva segona temporada amb l’entrenador de l’equip de la Universitat d’Alacant, Roberto Cejuela, l’atleta de Talavera de la Reina rep aquesta distinció al costat de coneguts esportistes com Àlex Márquez, Ana Carrasco, María Bernabéu, Ana Peleteiro, Héctor Cabrera o Carlos Llavador , entre altres, que també han rebut el bronze.

Fernando Alarza se sent “molt content” per rebre aquesta medalla, perquè, segons manifesta, “és el reconeixement a la feina no només de l’última temporada, sinó de tota la vida”. “És una de les més importants distincions que pot rebre un esportista a nivell nacional i resulta molt gratificant perquè recompensa a tota la trajectòria, que espero que sigui molt llarga, i no només a uns resultats”, afegeix.

A més, l’atleta de Talavera confessa que “aquest guardó és un impuls per a mi en un any molt important, amb l’objectiu principal de la temporada lloc en els Jocs Olímpics de Tòquio, però ho és també per a tot l’equip de la UA perquè treballem junts dia a dia “. En el mateix sentit, Alarza comenta que “el triatló és un esport individual, però seria impossible aconseguir bons resultats sense un equip tècnic de gran qualitat i sense uns companys que t’acompanyen i et donen suport en cada entrenament i competició”.

La Reial Ordre de l’Mèrit Esportiu és la més alta distinció que concedeix, anualment, Govern estatal a través del Consell Superior d’Esports i estableix diferents rangs i categories com la Gran Creu, que és la màxima distinció, les medalles d’or, plata i bronze , per a esportistes individuals, i les plaques d’or, plata i bronze, per a corporacions, institucions, entitats i organismes públics o privats.

Informació i Foto: Universitat Alacant

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: