El Tour Mestalla ofereix nous continguts vinculats al Centenari del Camp de Mestalla

Amb motiu del Centenari del Camp de Mestalla, que es compleix aquest 20 de maig del 2023, el Tour Mestalla ha reforçat el contingut vinculat a aquests 100 anys d’història, perquè tota aquella persona que gaudeixi del Tour conegui més i millor la casa del valencianisme.

Aquest nou contingut inclou un timeline fotogràfic que arrenca el 20 de maig de 1923, quan València FC i Llevant FC van jugar el partit inaugural, una trobada amistosa; i que recull els fets més destacats durant els 100 anys de vida de Mestalla.

Així mateix, la Sala Records Blanquinegres té una vitrina amb una selecció d’entrades dels anys 20; el programa i l’entrada del primer partit internacional a Mestalla (Espanya-Itàlia, 1925); entrades antigues i passades antigues, on es pot comprovar com durant la Guerra Civil es va continuar jugant aquí i el canvi de nom del Club a la postguerra; i cèdules i obligacions de les reformes del Camp el 1933 i els anys 50.

A la segona vitrina hi ha documentació relativa a campionats d’atletisme i hípica celebrats a l’antic Mestalla, a les Noces de plata, a la façana adaptada a la normativa franquista, a la nova façana de tribuna dels anys 50 i material i entrades del mundial d’Espanya de 1982 a l’estadi i passades més recents.

La primera visita a aquest nou contingut, que se suma al ja existent al Tour gràcies a la tasca del València CF a través del Departament de Patrimoni de la Fundació VCF, l’ha encapçalat l’ambaixador del Club Ricardo Arias, que ha fet d’amfitrió dels col·leccionistes, valencianistes, que han col·laborat amb donació de documents i peces.

Informació i Foto: Valencia CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: