El termini per presentar el vot per correu s’amplia fins al divendres 26 d’abril a les 14.00 hores

El termini perquè les persones residents a Espanya puguin presentar el vot per correu per a les eleccions autonòmiques del proper 28 d’abril s’ha ampliat fins aquest divendres, dia 26 d’abril, a les 14.00 hores.

Al principi, el calendari electoral va fixar la fi del termini per al vot per correu per als residents a Espanya per a aquest dimecres, 24 d’abril. No obstant això, davant la gran demanda d’aquesta modalitat de votació i la consegüent càrrega de treball a les oficines de Correus, la Junta Electoral ha optat per ampliar novament el termini de presentació del vot.

Cal recordar que les sol·licituds de vot per correu registrades en les tres províncies valencianes per a exercir aquest dret a les eleccions generals i autonòmiques del proper 28 d’abril han augmentat en un 235,7 per cent respecte als últims comicis autonòmics.

Si al maig de 2015 un total de 54.484 valencians van optar per aquesta modalitat de sufragi, per al proper 28 d’abril, i un cop tancat el termini i comptabilitzades totes les sol·licituds, aquest nombre puja a un total de 189.655 peticions, una xifra que suposa multiplicar per més de tres les peticions de vot per correu de les últimes eleccions autonòmiques.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: