El telèfon gratuït 900 300 555 habilitat per Sanitat es reforça per optimitzar la resolució de dubtes sobre vacunació COVID 19

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a disposició de la ciutadania diferents suports per donar resposta als possibles dubtes que sorgeixin en relació amb la campanya de vacunació contra el coronavirus.

Així, des de l’enllaç consultar aquí

de la pàgina web de Sanitat, es pot accedir a l’apartat preguntes freqüents sobre les vacunes, així com respostes a allò que s’ha de conèixer abans de rebre la vacuna.

Si tot i així persisteix qualsevol tipus de dubte, es pot recórrer a el telèfon gratuït 900 300 555, on el personal que ha rebut formació a l’respecte les atendrà i respondrà sobre què fer i com actuar davant de qualsevol qüestió relacionada amb el procés de vacunació.

Cal recordar que a la mateixa web de vacunació COVID 19 qualsevol persona té un accés ràpid amb tota la informació per actualitzar les dades de contacte que conté la targeta SIP, perquè en el moment hagi de ser notificat el lloc, dia i hora de vacunació aquestes dades siguin els correctes. L’enllaç és: consultar aquí

Un altre dels serveis habilitats en la pàgina web és la possibilitat de descarregar-se i imprimir el justificant d’haver estat vacunat, on apareixerà la data d’inoculació, així com la vacuna subministrada i el lot a què pertany.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: