El Teatre Principal de València presenta ‘La casa del dolor’, del valencià Víctor Sánchez Rodríguez

L’espectacle ‘La casa del dolor’ escrit i dirigit pel valencià Víctor Sánchez Rodríguez, es presenta al teatre del carrer de les Barques els dies 11, 12 i 13 de març.

Estrenat i produït a Barcelona pel Teatre Nacional de Catalunya on ha obert el cicle 3D de dramatúrgia contemporània, compta amb un repartiment d’actors i actrius catalans i valencians format per Antonio Escámez, Amparo Fernández, Júlia Genís, Lina Lambert, Pol Monem i Carles Sanjaime.

Aquesta obra és fruit del Taller de Dramatúrgia Insula Dramatària Josep Lluís Sirera que l’IVC desenvolupa des de fa quatre temporades.

En ‘La casa del dolor’, una família es reuneix per a sopar en honor del seu fill, Juli, que ha acabat la carrera de piano, però Juli no s’hi presenta. Davant d’aquesta desaparició, cada un dels personatges afronta la situació de manera diferent: la mare buscarà consol i ajuda; el pare eixirà a la recerca i la germana es tancarà a casa.

Els camins de cada u entraran en un laberint oníric, còmic i sorprenent en el qual descobrirem els fantasmes d’una família que semblava modèlica.

Víctor Sánchez ens proposa fer un viatge a l’horror d’una família acomodada a partir de la desaparició del fill predilecte. Serà el temor per la desaparició el que farà que es trenque el precari equilibri familiar i que apareguen les pors de cada personatge, i és on l’autor juga entre el realisme del dolor contingut i el món oníric que els manté enclaustrats a la casa.

L’autor va ser Premi Max al millor text revelació per la seua obra ‘Nosotros no nos mataremos con pistoles’ de la qual la directora Maria Ripoll n’ha fet una versió cinematogràfica que es podrà veure al Festival de Màlaga.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: