El Tau Castelló visita hui Osca amb l’objectiu de certificar el pas matemàtic a la següent fase

Avui el TAU Castelló viatja a Osca a intentar certificar el pas matemàtic a la següent fase tot i que dependrà encara dels resultats dels equips perseguidors.

L’equip va treure una victòria importantíssima a Lleida, amb remuntada inclosa i després d’un confinament per positius en COVID19. Tingues es mostrava mjuy content per com va reaccionar l’equip davant l’adversitat, «estem feliços i contents. Evidentment et fiques a la rutina de la setmana i de la competició i normalment no som de mirar la classificació però anem 11-3 i és difícil no mirar-la. És increïble, estem molt contents i molt feliços. Estem treballant molt bé i amb un grup de jugadors que han entès el que és el club des del primer dia. Després de 20 dies sense competir ho notem en la primera part. Ha estat la primera remuntada que hem fet, van aparèixer molts jugadors Joel, Romà, Joan i després Duje amb molts punts i em vaig alegrar molt per ell ».

Però el tècnic castellonenc, que no li agrada alegrar en elogis, no vol relaxació alguna, «esperem seguir millorant i no perdre això. Hem de gaudir el camí perquè el que ve és molt dur però hem de seguir treballant amb l’exigència que ho estem fent fins ara ».

L’equip està funcionant a la perfecció tot i l’absència del seu jugador franquícia Matt Stainbrook, que això sí, va als entrenaments per donar suport als seus company i no perdre el contacte amb l’equip. Tingues destacava aquesta tasca d’equip que estan fent els jugadors de l’TAU Castelló, «és un mèrit dels deu jugadors que som ara que no ens recordem de la lesió de Matt ni tampoc de la marxa de Port. Tots pensen que Castelló és el seu lloc i tots creuen que van prendre una bona decisió venint a el TAU Castelló ».

El onder vol seguir recollint victòries alhora que és conscient que a curt i mig termini té com a objectiu multiplicar rendiments de jugadors més joves com Kai, Tomas o Joel que tan bé ho estan fent ja.

«A Osca no farem res diferent, sortirem a jugar i guanyar. Matemàticament no estem classificats. No plantejo un partit massa diferent als anteriors. Volem certificar com més aviat el pas a la segona fase »confessava Ton Tingues que analitzava a l’rival de manera empàtica,« Osca ho ha passat molt malament, es el complicat que és no tenir mai a l’equip complet. Ara comencen a tenir l’equip complet de manera que espero a el millor Osca de la temporada fins ara. Té molt bons jugadors amb molt criteri amb jugadors que coneixem bé i que els tinc molt d’afecte com Parejo o Ignasi. Van a més, van guanyar a Alacant. Hem de ser humils, anar 11-3 no vol dir que anem a guanyar fàcil ».

Per Toni la clau serà que «Joan i Oscar estiguin còmodes i puguem córrer. Però si no ho aconseguim hem de saber jugar en estàtic. Com sempre el rebot serà clau més ells tiren molt triples al voltant de 30 per partit. Una altra clau serà no deixar tirs alliberats ».

El hispà dominicà Juan García està en un gran moment de forma i és vital en el joc de l’TAU Castelló. Potser estigui en el seu millor moment de forma des que va arribar a la capital de la Plana. Tingues el elogiava conscient de la importància que té per a l’equip dins i fora de la pista, «Joan sempre ha estat molt madur. És un líder en totes les facetes i un exemple de professional. Està en un gran moment de joc i amb gran encert en el tir que és el que li havia faltat fins al moment. És un jugador 10 ».

Durant la setmana tan sols havia generat dubtes Edu Durán que va patir un lleu esquinç de turmell a Lleida però a poc a poc s’ha anat integrant en l’equip i avui viatjarà per disputar el partit davant el Levitec Osca. Partit que serà retransmès per TV Castelló i per la Lliga SportsTV a partir de les 20h.

Informació i Foto: Tau Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: