Esports

El Tau Castelló suma la segona victoria de la temporada a casa del Iberostar Palma (78 a 80)

Informació i Foto: Facilitades per el Departament de Comunicació del Tau Castelló

El TAU Castelló sortia a per totes a Son Moix, però el rival no volia deixar escapar la victòria en el seu feu i va apostar en el primer quart per carregar el joc interior dels taulellet minvat per les personals d’Edu Gatell i Kyle Rowley, i que o podien parar. Això unit al poc encert en atac feia que al final del primer quart reflectís un avantatge de 5 punts per als mallorquins 21-16.

El segon quart va canviar molt la cara de l’equip tant en defensa com en atac. Encara que els dos pivots, Gatell i Rowley, seguien amb dues personals cadascun el nivell defensiu de l’equip va pujar i amb ell també el domini del rebot tant defensiu com ofensiu que va donar un clar domini del quart al TAU Castelló. Amb el nivell defensiu també va pujar l’encert de cara al cèrcol aconseguint anotar 28 punts en els deu minuts que deixaven l’electrònic al descans en un 38-44 per als de Ten, amb elevats percentatges (60%) tant en tirs de dos com a triples.

Gran sortida la que va tenir el TAU Castelló després del descans agafant un màxim avantatge de 9 punts, però que aviat es quedaria en res després d’un parcial de 9-0 de l’Iberostar Palma amb tres triples seguits. D’aquí al fina el partit va estar molt igualat tant que el quart va acabar en un empat a 20 (58-64).

L’últim quart va començar amb els locals en zona tal com havien acabat el tercer temps, i amb la igualtat al marcador, tot i que sempre va anar per davant el TAU Castelló. Quan quedaven poc menys de tres minuts i amb cinc d’avantatge, els castellonencs van desaprofitar fins a quatre ocasions seguides a la missa jugada d’anotar i el crono ja s’havia reduït en un minut. Quedava minut i mig i Joan Tomàs per als mallorquins anotava un triple que posava el marcador en 78-80 a falta de trenta segons per al final. Ni els de Toni Ten ni els de Xavi Sastre van aconseguir anotar i el TAU Castelló va aconseguir una valuosa victòria davant un gran equip i en una pista molt difícil.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.