El Tau Castelló s’imposa al Juaristi ISB al pabelló Ciutat de Castelló

Tau Castelló: Nesbitt (6), Alvarado (4), Rey (9), Stutz (19), Hook (4) -Initial Cinco–; Alley Sobeyy (10), Faner (6), Bilbao (11), Dijkstra (11), Roig, López i Sustic. 16 falles. Sense eliminar.

JUARISTI ISB: Van Eyck (18), Ansorregui (6), Hoover (14), Edwards (18), NJIE (4) -initial Cinco–; Magassa (3), Royo (3), Guridi (4), Aizpitetarte i Hevia. 22 fallades. Sense eliminar.

Àrbitres: Pol Franquesa, Eva Adesta i Alejandro Calvo.

Parcial: 11-9, 23-13, 30-22, 41-36 (descans); 52-43, 56-50, 69-55 i

Incidents: al voltant de 1500 persones al Pavelló Ciutat de Castelló.

Tau Castelló no va necessitar forçar la màquina en excés a doblegar -se sense que hi hagi una gran agitació a Juaristi ISB, la categoria Colist. La combinació de la capital del pis dominava des del principi fins al final i només la seva autocomplacència no li va permetre la sentència del partit diversos minuts abans.
Els deixebles de Juan Orenga no van començar malament, amb prou èxit de David Hook. El bon treball ofensiu i defensiu va fer que alguna cosa estranya veiés el Ciutat: el Tau va acabar el primer quart amb un lloguer suculent (23-13). També va ser el resultat que la puntuació local va començar a ser més corall i el clar domini dels Castellonenses en el rebot, amb un equilibri de 15 a 6 a favor en aquest primer període.
Les coses no eren tan rosades per sota. L’equip de Guipuzkoan va penjar un punt de defensa i ja no era tan fàcil anotar els amfitrions, que van dominar tan clarament en el rebot. La diferència va ser força tallada i va ser dels 3-4 punts. Aleshores, un antic conegut dels fans de Castellón com Kai Edwards, que es va convertir en un dolor de dents a prop dels taulers, ben secundat per Van Eyck. Així, malgrat els parpells de qualitat de Stutz, la resta es va fer més estreta (41-36).
En la represa, els Castellonenses tornen a posar les bateries. En aquesta ocasió, el joc de visites interiors va ser millor i, de nou, una ratxa de puntuació de Stutz va fer que la renda fos al voltant de 10 punts (52-43, min. 25). Tot i això, el tau no va acabar d’acabar la tasca. Entre els fracassos específics en atac i relaxació en defensa, no només no es va enlairar, sinó que va deixar que el seu rival s’acosti a la conclusió del tercer trimestre (56-50).
El partit va continuar sota una dinàmica similar. Quan el tau se sentia amenaçat, es va endurir una i altra vegada va superar la barrera de deu punts (69-55, min. 35), sabent aprofitar la superioritat física de Dijkstra a prop del cèrcol per afegir punts importants. Es va incorporar a la Sobey Alley Party, per convertir una cistella i un triple que significava un llançament força seriós per als bascos (76-60, min. 37). A partir d’aquí, Juaristi ISB va demanar temps mort i va intentar desesperadament amb una defensa pressionant a tota la pista i atacs ràpids, però va servir poc i la victòria es va quedar a Castelló.

Informació i Foto: Tau Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: