El Tau Castelló reestructura els seus serveis medics

El TAU Castelló ha realitzat canvis en l’estructura dels seus serveis mèdics per a aquesta temporada. El canvi ve provocat en part per la jubilació de el fins ara metge de el club Dr. Fernando Moreno qui ha compartit passió i professió al TAU Castelló durant onze temporades.

Ara els serveis comptaran amb el Dr. Alejandro Calvente com traumatòleg encarregat de la diagnosi i seguiment de totes les lesions que es produeixin al costat de la Clínica Granell que s’encarregarà de fer la recuperació i prevenció de les mateixes en tota la part de fisioteràpia. A més el club comptarà amb el metge David Pérez, encarregat de la part de medicina general i dopping, que alhora serà el metge que assisteixi als partits que es disputin al Ciutat. Com en temporades anteriors, el club castellonenc rebrà també el suport dels serveis mèdics de el Vila-real CF i de la mútua ASEPEYO.
El club vol agrair tots els anys que el doctor Fernando Moreno ha dedicat a el bàsquet i a la cura de tots els nostres jugadors i també el de molts altres esportistes de tota la província

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: