Esports

El TAU Castelló perd a la riba davant el Força Lleida després de remuntar 17 punts (80 a 83)

TAU CASTELLÓ: Bas (18), Alvarado (8), Duran (9), García (13), Pavelka (5) -cinc inicial -; Faner (9),, Stainbrook (6), Adala (12), Dukan , Sabaté i Roig.

FORÇA LLEIDA: Chapela (4), Toledo (10), Vecvagars (12), Buchanan (7), Bulic (17) -cinc inicial–; Feliu (14), Serra, Hester (10), Polanco (3), N’Guessan (6) i Sans.

PARCIALS: 22-30 / 18-27 (40 -57 descans); 20-16 / 20-10 (80-83 final de la trobada).

INCIDÈNCIES: Port ja no va jugar ja que la seva tornada a l’València Basket ha estat imminent després de la lesió de Sastre.

Va començar el partit amb triple d’Edu, però ràpidament el Lleida va agafar la davantera carregant la pilota a la zona on es mostrava superiors amb un bonic duel entre Pavelka i Buchanan que per quilos es decantava de la banda lleidatana. La línia exterior castellonencs funcionava, sobretot amb el capi que anotava dos triples per posar el 15-21 en l’electrònic després d’un temps mort demanat per Ten i amb tres minuts per finalitzar el primer quart. Després d’aquesta petita reacció local Bulic un cop més agafava les regnes de l’equip i anotava un triple que tornava a Adar un còmode avantatge a l’ICG Força Lleida. El quart va acabar amb un 2 + 1 de Joan Faner que deixaria el marcador en 22-30.

El segon quart amb un parcial de 0-5 per al Lleida però la intensitat defensiva dels de Ten va canviar radicalment i van tornar el parcial 7-0 (29-35) obligant a Aranzana a demanar temps mort. Els va anar bé als lleidatans el minut i van sortir amb l’escopeta carregada des de la línia de 6,75 i amb un nivell defensiu alt que els va fer aconseguir el màxim avantatge 32-45 moment en què Toni Ten va demanar temps mort per posar ordre amb poc més de quatre minuts per arribar a l’descans. Mentre que el Lleida estava fluid en atac movent bé la bola, a l’TAU Castelló li costava trobar bones situacions i quan les trobava no estava fi en el tir.

Romà seguia tirant de el carro i amb un triple s’acostava a l’TAU Castelló al marcador. 39-50. Però va ser un miratge perquè un encertadíssim ICG Força Lleida endossava 1 1-7 per tancar l’electrònic a la mitja part en un 40-57 més digne de partit NBA que d’un amistós de LEB Or.

Va començar amb molt de ritme el tercer quart i un 5-0 donava esperances a la remuntada de l’TAU Castelló però ràpidament l’ICG Força Lleida va anul·lar la remuntada amb la mobilitat dels quatres que superaven cada atac als ala-pivots taulellet ia falta de 3 ‘ 25 “per finalitzar el quart es posaven 16 dalt una altra vegada 52-68. Els últims minuts de quart van estar plens d’imprecisions i poc encert en el tir, però a riu regirat el TAU Castelló va treure més profit retallant el marcador 60-73 al final de l’tercer.

Un triple lleidatà per començar l’últim envit tornava a frenar l’esperança de remuntada de l’TAU Castelló. Però els taulellet no van llençar la tovallola, van pujar el nivell defensiu i en atac van buscar les seves opcions sense pressa i esgotant les possessions i amb dos triples seguits de Romà Bas s’acostaven a un perillós 68-76 que obligava a Gustavo Aranzana a parar el partit amb un temps mort. I no seria l’únic perquè tres minuts després hauria de demanar un altre ja que seguia la remuntada castellonenca amb una gran defensa apuntalada amb un triple d’Edu Durán que ficava de ple a l’TAU Castelló en el partit 75-78. Un triple de Vecvagars era contestat una altra vegada pel capi Bas que anotava el seu sisè triple. Amb 52 “per jugar-se Ten demanava temps per pintar una bona jugada d’atac que acabaria amb cistella de Juan García 80-81. Feliu va anotar dos tirs libre80-83 i amb 12 “de possessió Tingues tornava a demanar temps mort per preparar la que podia ser jugada per forçar la pròrroga. Els lleidatans van fer personal i es posaven ja en bonus. Toni Ten va demanar el seu últim temps mort amb 9 segons per al final de el partit. L’estratègia s’apoderava del paqrué però no va funcionar i va acabar el partit amb victòria per l’ICG Força Lleida per 80-83. Va millorar enormement la imatge del TAU Castelló sobretot en defensa (tan soló va encaixar 26 punts) però no en va tenir prou per endur-se el partit.

Informació i Foto: Tau Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.