Esports

El TAU Castelló aconsegueix una treballada victòria davant el Levitec Huesca (69 a 76)

LEVITEC HUESCA 69

TAU CASTELLÓ 76

LEVITEC HUESCA: Lafuente (3), Cubillán (14), Vila (6), Rosa (2), Parejo (9) -cinc inicial–; Mackenzie (12), Round, Corbalán (17), Urdiain, Giraldez, Butler (4) i Onwenu (2). 22 faltes. Sense eliminats.

Ent: Oscar Llauna

TAU CASTELLÓ: Alvarado (6), Sabaté, Dukan (3), Moto (15), Pavelka (13) – 5 inicial- Duran (12), Faner, Bas (3), Edwards (10) i García (14). 18 faltes. Sense eliminats.

Ent: Toni Ten

ÀRBITRES: Sánchez S., Baez H. i Colomer E.

INCIDÈNCIES: Partit sense espectadors per mesures COVID

PARCIALS: 18-19 / 14-14 (30-31 Descans); 18-20 / 19- 23 (69-76 Final)

Es preveia un partit dur a Osca i encara Tingues va sortir amb un quintet poc habitual, aquest va funcionar. Els taulellet van anotar un parcial 0-7 amb un Pavelka que feia valer la seva alçada per dominar a la pintura. Però el Levitec Osca va reaccionar i va reduir diferències 11-12 quan quedaven quatre minuts de quart. Tingues feia rotacions i amb Juan garcía en pista es tornaven a augmentar les diferències que es van reduir a la mínima expressió a la fi de la primera cambra després d’un triple que van anotar els d’Osca.

La primera cistella del segon quart va ser per al Levitec Osca que s’avançava per primer cop en el marcador i no estava disposat a donar el seu braç a tòrcer. El partit es va igualar molt i encara que va tenir diferents alternatives cap dels dos equips aconseguia desenganxar-se. Amb 27-25 Toni Ten va demanar temps mort per reorganitzar a l’equip. Va sorgir efecte i un parcial de 0-6 tornava l’avantatge a l’TAU Castelló que va ser incapaç d’anotar els últims dos minuts de quart arribant-se amb un baix marcador de 30-31 a la mitja part (parcial de quart 14-14).

El partit va seguir molt igualat a la represa amb un Levitec Osca que pujava el to defensiu i no deixava jugar amb comoditat als de Ten que sense tenir fluïdesa ni ritme mai s’anaven de el partit. A la recta final de la tercera cambra dels castellonencs s’avançaven 47-51 després d’un enorme tap de Pavelka i un triple de Adala Moto. Després Alvarado anotava dos tirs lliures per posar el 47-53 en electrònic. Però un triple sobre la botzina final de la tercera cambra agafava als locals a el partit.

Un 7-0 per l’Osca d’inici de l’últim quart li donava l avuelta a el marcador 57-53. Toni Ten va demanar temps mort amb 57-55 i l’equip reaccionava endossant un 2-8 que li tornava a donar un petit avantatge després d’una cistella de Adala Moto que es convertoría en un o dels home claus en la recta final de el partit.

Informació i Foto: Tau Castelló

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.