Esports

El Servigroup Peníscola Globeenergy suma un valuós punt en la visita al líder Noia Portus Apostoli (2-2)

Els del Baix Maestrat van aconseguir un empat a l’Agustín Mourís de Noia, la pista del primer classificat de la 2a Futsal i pavelló en què fins ara cap equip de la competició havia aconseguit puntuar. Els noiesos, líders destacats de la categoria, van cedir els seus primers punts com a locals, encara que tenen la possibilitat d’aconseguir l’ascens directe a les properes jornades i proclamar-se de forma matemàtica campions de Segona. El Peníscola, amb aquest resultat, suma una jornada més sense perdre, i ja en van sis, ia més manté la segona posició.

S’enfrontaven aquest dissabte les dues millors plantilles de la categoria, en un xoc de trens entre els dos candidats principals a l’ascens abans de començar la temporada. La Noia té al seu abast pujar les properes dates; el Peníscola ha de confirmar la seva posició de Play-Off i jugar-se-la a les eliminatòries per tornar a Primera. El duel no va defraudar i va estar igualat malgrat que els gallecs van obrir el marcador al primer minut gràcies a l’exjugador penyiscà Bruno Gomes.

Tot i veure’s per darrere, els de Santi Valladares van buscar la resposta i van reaccionar amb un xut d’Elías que va rebutjar Henrique. Poc després, Rahali va enviar el primer avís amb un xut al pal i tot seguit el mateix Rahali va marcar l’empat després d’un error defensiu de Noia. Després del gol, van ser els locals els que van tenir més ocasions, encara que van topar amb un Mati Starna molt sòlid sota pals. Tot i això, el porter argentí del Peníscola no va poder fer res davant del seu compatriota Altamirano, que va posar el 2-1 abans del descans. Els de la Ciutat al Mar van poder empatar abans del final del primer temps, però ni Elías ni Rumbo van poder batre el porter brasiler dels noies.

Després del descans, igualtat i intercanvi de cops i ocasions dels dos equips, encara que els dos porters van demostrar per què defensen les porteries dels dos millors equips de Segona. Jabá va topar amb Starna, mentre que Elías i Gauna van fer aparèixer de nou al meta local. En els últims deu minuts, Noia va posar una marxa més buscant el seu golejador Bruno Gomes, però el pivot brasiler no va tenir el dia davant el seu excompany Mati Starna.

A cinc del final, després d’una passada de Paniagua, Nil es va marcar el 2-2 en contra, després de dues arribades anteriors en què el Peníscola havia pogut empatar. En els últims compassos, més intervencions de mèrit de Mati Starna, mentre que tots dos equips se la van jugar amb porter-jugador, però sense èxit. El marcador no es va moure i gallecs i castellonencs es van repartir els punts.

A la classificació, després d’aquesta Jornada 27, Noia segueix líder destacat amb 68 punts; amb 50 punts és segon el Peníscola, i tercer, UMA Antequera amb 49. El proper dissabte els penyiscolans reben a casa el cuer, l’Inter B.

Pel Servigroup Peníscola Globeenergy van jugar: Starna, Cols, Orzáez, Paniagua, Francini; cinc inicial; Elías, Plaça, Rumb, Rahali, Saladié.

Gols: 1-0 Bruno Gomes (min. 1), 1-1 Rahali (min. 8), 2-1 Altamirano (min. 17), 2-2 Nil (pròpia porta) (min. 25).

Informació: Servigroup Peñiscola Globeenergy – Foto: Foto Pichero (Noia PAFS).

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.