Esports

El Servigroup Peníscola Globeenergy es retroba amb la victòria a El Ejido (1-5)

Els del Baix Maestrat van trencar la seva ratxa de dues derrotes seguides en lliga després de vèncer a terres almerienques per un clar i contundent 1-5. L’equip dirigit per Santi Valladares es va emportar els tres punts davant un rival directe per l’ascens, que aquesta temporada només havia cedit una derrota a casa. A diferència de partits anteriors, els penyiscolans van estar molt encertats de cara a porta i van deixar la victòria encarrilada durant els primers minuts de joc, quan ja manaven al marcador per 0-3. Els locals van intentar reaccionar amb porter-jugador, però la defensa del Peníscola ho va evitar. Paniagua va marcar l’1-4 abans del descans i Lucas Francini, l’1-5 definitiu als últims compassos de partit.

Els de la Ciutat al Mar van sortir més ficats que mai al partit, sabedors de la importància de tornar a guanyar després de les últimes derrotes. Els errors en atac no es podien tornar a repetir, i en aquest partit, el Peníscola no va perdonar. Paniagua va enviar el primer avís als tres minuts amb un xut que va acabar al pal i poc després va arribar el vendaval peniscolà amb tres gols en tres minuts seguits. El 0-1 el va marcar Lucas Francini després de rematar una passada d’Elías en un servei de córner, i després, després d’una recuperació, Carles Saladié marcava el 0-2 de potent xut amb la dreta. Tot i el temps mort dels locals, el tercer arribaria al minut 6 amb una rematada del mateix Saladié a passada de Francini. 0-3 en sis minuts de partit que posaven en clar avantatge els de Santi Valladares.

A partir d’aquell moment, El Ejido va intentar reaccionar incorporant el porter a l’atac i jugant de cinc, però els almeriencs es van trobar amb un Peníscola molt sòlid en defensa. L’1-3 va arribar en un xut de falta directa de Josema que va aixecar els ànims dels locals, que van buscar sense èxit continuar retallant diferències al marcador. Tot i això, abans del descans, Paniagua va posar l’1-4 a la contra per deixar el xoc pràcticament sentenciat.

Després del pas per vestidors, El Ejido va continuar atacant de cinc en una segona part monopolitzada pels almeriencs. El Peníscola es va defensar bé i va esperar la seva oportunitat a la contra, amb el marcador i el rellotge corrent a favor seu. Els locals van ser incapaços de veure porteria i, al final, els del Baix Maestrat van acabar ampliant diferències amb l’1-5 de Lucas Francini.

Amb el triomf, el Peníscola consolida la seva segona plaça a la classificació, es distancia dels seus perseguidors i es col·loca provisionalment a set punts del líder, ja que el Noia va ajornar el partit per casos positius de Covid-19 a la seva plantilla. La propera jornada, aquest diumenge a Castelló davant Bisontes al duel provincial de la categoria.

Pel Servigroup Peníscola Globeenergy van jugar: Starna, Igor, I. Rumb, Gauna, Paniagua; cinc inicial; Elías, L. Francini, C. Saladié, Plaça, Bé.

Gols: 0-1 Francini (min. 4), 0-2 Saladié (min. 5), 0-3 Saladié (min. 6), 1-3 Josema (min. 15), 1-4 Paniagua (min. 19) ), 1-5 Francini (min. 37).

Informació i Foto: Peníscola FS.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.