El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, participa a l’obertura del ‘II Congrés SOS Hostaleria’

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat aquest dijous a l’obertura del ‘II Congrés SOS Hostaleria’ que ha acollit l’Ateneu Mercantil de València, i al qual han assistit hostalers i negocis relacionats amb aquest sector, amb l’objectiu de reflexionar sobre el futur de l’hostaleria a la Comunitat Valenciana.

Una trobada que, a més, ha visibilitzat les propostes de ‘SOS Hostalería’ destinades a protegir una activitat que és font de riquesa, ocupació, però també cultura i lleure a la nostra destinació.

Durant l’obertura, Francesc Colomer ha assenyalat que “el turisme i l’hostaleria pot ajudar a la vida de les persones”, i en concret “a millorar el seu present”; i ha recordat que “la Comunitat Valenciana travessa una mena d´edat d´or de la gastronomia”.

En aquest sentit, ha assenyalat la importància de la marca gastroturística L´Exquisit Mediterrani, així com el nou decret que regula els establiments de restauració a la Comunitat Valenciana.

Finalment, el titular de Turisme ha reconegut que “hi ha un gran problema de capital humà al sector de l’hostaleria”, i una vegada més, s’ha mostrat partidari de “continuar insistint en formació, en acord social i remuntada reputacional d’aquest sector”, ha afegit.

Durant l’obertura del Congrés, Francesc Colomer ha estat acompanyat pel president de SOS Hostaleria, Fidel Molina.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: